kezelés típusok és árak

A kezelések időtartama: 60 - 120 perc (egyénileg és esetenként változó)
​A kezelések egyénileg, testre szabva változhatnak és kombinálhatók. 
Azok számára, akik még nem nyitottak a Szivárványfény® kezelésekre, sok szeretettel várom a verbális kommunikáción alapuló konzultációkra. Az árak helyszíntől függően minimálisan eltérhetnek.
ALAP KEZELÉS
Az alapkezelés gyakorlatilag egy bevezetés a Szivárványenergia csodálatos világába. Az alapkezelés kiváló közérzetjavító, lélekemelő. A kezelés során letisztítjuk és feltöltjük az aurádat és a csakrákat, elősegítve ezzel a test energiarendszerének egészséges áramlását. A szivárványfény szeretet energiája csodálatos felismeréseket, ébredéseket hozhat önmagaddal és az életeddel kapcsolatosan. Ráláthatsz bizonyos helyzetekre, sőt azok megoldásaira is. Feltöltjük az aurát az egészség, szeretet és öröm rezgésével. Bizonyos szivárványkezelések előtt javasolt egy alapkezelés, hogy ráhangoljuk a testet és aurát erre az energiára. 
Ha valakinek elakadás van valamilyen témában az életében, általában a kezelést követően beindulnak az események, melyek előmozdítják az elakadásokat a megoldás felé.
Kezelés időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1 - 1,5 óra 
Kezelés ára: 13 000 Ft
Konzultáció nélküli, energetikai tisztogatást és ​töltés kb. 45 perc
Kezelés ára konzultáció nélkül: 10.000 Ft
KRISZTUSI ÉRINTÉS
Csodálatos új érintés, mely a tiszta forrás, krisztusi energia rezgése által tölti fel a sejteket és a szerveket fénnyel. Bárki számára jótékony hatású a kezelés, de kimondottan ajánlott azoknak, akik mély lelki vagy fizikai testi folyamatban vannak benne. A kezelés sejtszinten segíti a folyamatokat.
MI KELL AHHOZ, HOGY ILYEN KEZELÉST KAPHASS?
Bárki jöhet erre a kezelésre. 
Kezelés időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1,5 óra 
Kezelés ára: 15 000 Ft
Kezelés ára konzultáció nélkül: 12.000 Ft (Kb. 45 perc)
TOLLAZÓS MÚLT OLDÁS
Mélyen elraktározott, múltbeli, karmikus, sokszor előző életekből hozott blokkok, fogadalmak lenyomatainak oldásában segít ez a kényeztető kezelés, melyet részben strucctollakkal végzünk. A strucctoll finom rezgésével a test legmélyebb rétegeibe is be tudja juttatni az energia rezgését és felszínre tudja hozni a mélyen elnyomott lélek sérülés lenyomatokat. A kezelés során itt is megtisztítjuk a teljes aurát, csakrarendszert, egy különleges technikával segítjük a rezgésszinted emelését. A kezelés erős tisztulást indíthat el egy adott témához kapcsolódóan.
MI KELL AHHOZ, HOGY ILYEN KEZELÉST KAPHASS?
Előtte szükséges egy Alapkezelés vagy egy Sejtkommunikációs, fiatalító kezelés, hogy ráhangoljuk a testet és az aurát a Szivárványfény rezgésére.
Kezelés időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1,5 - 2 óra 
Kezelés ára: 15 000 Ft

SEJTKOMMUNIKÁCIÓ ÉS FIATALÍTÓ KEZELÉS
KIKNEK SEGÍT LEGINKÁBB A FIATALÍTÓ ÉS SEJTKOMMUNIKÁCIÓS KEZELÉS?
Azt gondolhatnánk, hogy Fiatalító kezelés lévén ez a technika csak a fiatalodni, szépülni vágyóknak szól, de valójában bárki kérhet ilyen kezelést, hiszen a kezelés lényege a sejtek és a DNS áthangolása egészséges rezgésre és ez bármilyen témában lehetséges, nemcsak a fiatalodásban.

MILYEN A SEJTKOMMUNIKÁCIÓS ÉS FIATALÍTÓ KEZELÉS? 
A kezelést masszázságyon végezzük és leginkább egy kozmetikai kezeléshez hasonlítható; elsősorban az arc, nyak és mellkasi területen végezzük a kezelést. Először kioldjuk a stressz energiát, majd kényeztető, simogató mozdulatokkal feltöltjük a sejteket fénnyel és beprogramozzuk őket egy egészséges rezgésre és egyensúlyi állapot létrehozására.

MIÉRT FONTOS EZ A KEZELÉS ÉS MIBEN SEGÍTHET?
A sejtjeink tudattal rendelkező egységei a testünknek, melyeknek - már az orvostudomány által is bizonyítottan - 98%-a évente lecserélődik. A sejtekkel tudunk kommunikálni és áthangolhatjuk őket egy egészségesebb programra, így lehetővé válik, hogy egészségesre programozzuk a testet. A kezelés közben egy magas frekvenciájú zenével relaxált állapotba juttatjuk a vendéget és így már a tudatalattival kommunikálva tudjuk segíteni a folyamatait. Mivel a testünk nem más, mint a tudatunk által önmagunkról alkotott kép fizikai kivetülése, ezért ha a tudatalattiban az önmagunkról alkotott képet megváltoztatjuk, az fizikai síkon is beindítja a változásokat. A változás mértéke csak a vendég tudatosságának szintjétől, hitrendszereitől és érzelmi fejlettségétől függ.

MILYEN JÓTÉKONY HATÁSAI VANNAK A KEZELÉSNEK?
Kisimítja és rugalmassá teszi a bőrt; csökkenti, megszünteti a ráncokat
Oldja a fejfájást
Oldja a test merev izmait, kioldja a stresszt az egész testből
Magasabb rezgésre hangolja a testet 
Segíti az alvást, pihentet, ellazít, nyugtat
Kioldja az elektroszmog által okozott stresszt (Számítógép, telefon stb.)
Áttisztítja az energiapályákat és a szívet
Megtisztítja a kapcsolatot az agy és a szív között, hogy a szívünk vezethessen
Az alacsony rezgésű érzelmeket (félelem, irigység, féltékenység…) kioldja, oldja a lelki blokkokat
Aktiválja a meridiánokat
Megindítja a vérkeringést az agyban és a bőrben

MI KELL AHHOZ, HOGY ILYEN KEZELÉST KAPHASS?
Bárki jelentkezhet, nincs szükség előzetes Szivárványkezelésre. Sőt, ha valaki már eljött Fiatalító kezelésre, azzal kiváltható az alapkezelés, így aki utána olyan kezelésre szeretne jönni, amihez szükséges egy alapkezelés, annak már nem szükséges plusz alapkezelést beiktatnia.

HÁNY KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉG?
Egy kezelés is erős változásokat indíthat el, de leghatékonyabb a kezelést kúraszerűen végezni, 6 héten át heti egy alkalommal.
Kezelés időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1,5 - 2 óra
Kezelés ára: 16 000 Ft
UTAZÁS TÉREN ÉS IDŐN ÁT
Lélekrészeinket egyesíti, hogy támogatni tudják egymást a fejlődésben és emelkedésben. A kezelés magába foglal egy tudathangolást is.
Olyan esetekben javasolt, amikor életed során indokolatlanul érzed magad hirtelen letörtnek, depressziósnak, amikor úgy érzed, hogy ami történik veled az "nem a tiéd". Minden síkon 7 lélekrészünk van, akiknek a fejlettsége, rezgésszintje más és más. Amikor rosszul vagyunk előfordulhat, hogy egy alacsonyabb rezgésű lélekrészünk érzéseit érezzük át. A vágyaink pedig általában egy magasabb rezgésű lélekrészünk már megvalósított élete.
MI KELL AHHOZ, HOGY ILYEN KEZELÉST KAPHASS?Előtte szükséges egy Alapkezelés vagy egy Sejtkommunikációs, fiatalító kezelés, hogy ráhangoljuk a testet és az aurát a Szivárványfény rezgésére.
Kezelés időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1,5 - 2 óra
Kezelés ára: 15 000 Ft
TERÁPIA® - TUDATALATTI FELTÁRÓ KEZELÉS
A Terápia lényege, hogy meditatív állapotban beszélgetve tárjuk fel az életünket akadályozó mélyen tárolt sérüléseket, fájdalom lenyomatokat és még a kezelés során át is fordítjuk ezeket a sérülésmintákat. Mindezt a Krisztusi Fénytest csodálatos energiájában végezzük el.
A Terápia ezúttal ülve, a páciens aktív részvételével zajlik
Kezelés időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1,5 - 2 óra
Kezelés ára: 15 000 Ft

MIRIGYÁLLOMÁNY AKTIVÁLÓ KEZELÉS
KIKNEK SEGÍT LEGINKÁBB A MIRIGYÁLLOMÁNY AKTIVÁLÁS?
- gyerekeknek, akik stresszként élik meg az iskolát és tanulási nehézségekkel küzdenek
- pánikbetegeknek és depressziósoknak
- azoknak, akik ébreszteni szeretnék spirituális képességeiket (tisztánlátás, tisztánhallás…) vagy akiknek már van ilyen képessége (látják, érzékelik a szellemvilágot, hangokat hallanak stb.), de félelemben élik meg és szeretnének egyensúlyba kerülni
- azoknak, akik nem eléggé földeltek
- gyakorlatilag bárkinek, aki szeretne magasabb rezgésszinten élni és támogatni szeretné teste egészséges működését

MIÉRT FONTOS A MIRIGYEINK AKTIVÁLÁSA?
Új életre kel általa a szervezet. Az ifjúság forrása, ha megfelelően működik a szervezet.
A mirigyek aktiválása segíti, hogy egyensúlyban működjön az immunrendszerünk, a hormonrendszerünk, az idegrendszerünk; kihat az energiaháztartásra, a csakráink egészséges működésére és még számtalan egészségtámogató hatása van. Ha pl. a csecsemőmirigyünk jól aktivált és magas rezgésen van, akkor nem alakul ki félelem, fóbia és szorongás.

MIÉRT FONTOS MÉG EZ A KEZELÉS?
Egy speciális földelési technikát alkalmaz, mely segít egyensúlyban maradni az új energiákban.

MI KELL AHHOZ, HOGY ILYEN KEZELÉST KAPHASS?
Előtte szükséges egy Alapkezelés vagy egy Sejtkommunikációs, fiatalító kezelés, hogy ráhangoljuk a testet és az aurát a Szivárványfény rezgésére.

HÁNY KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉG?
Egy kezelés is már segíthet, de ideálisan javasolt a kezelést 3 hetente ismételni, összesen 3 alkalommal.
Kezelés időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1 - 1.5 óra
Kezelés ára: 15 000 Ft
ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS ÉS OLDÁS ANGYALKÁRTYÁKKAL
Egy magas rezgésű angyalkártya segítségével tárjuk fel a tudatalatti vagy karmikus blokkokat. Az angyalok különféle életterületeken támogatnak minket, vagy a kártyák által mutathatnak rá sérüléseinkre. A feltárás után rögtön oldunk és pozitív programokat helyezünk el egy mini meditáció segítségével. 
Konzultáció díja: 10.000 Ft / óra
EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
Lehetőség van egyéni beszélgetésre, tanácsadásra, ami ugyan pusztán beszélgetés (valójában sokkal több, hiszen az energia ilyenkor is dolgozik), de van akinek erre van szüksége, mert iránymutatásra van szüksége egy konkrét témában és jobban kedveli a verbális kommunikációt. Legyen a téma bármi, párkapcsolati, munkahelyi, önismereti, egészségbeli probléma, függőség vagy más, sok szeretettel várlak.
Konzultáció díja: 10.000 Ft / óra
FEJ KEZELÉS - STRESSZOLDÁS 
Ezt a kezelést azoknak ajánlom, akik nagyon sokat agyalnak, nehezen kapcsolnak ki és sok feszültség van az életükben. Ideális azoknak is akik gyakori fejfájással küzdenek. 
Kezelés időtartama: Kb. 30 -40 perc
Kezelés ára: 6 000 Ft
Műalkotás: Daniel B Holeman - www.awakenvisions.com
Szeretettel várlak! 

© 2018 by Angelic Rainbow. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now