„A Szivárvány egy látomás, amit egy magasabb világból hozunk le ide a földre.
A Szivárvány egy érzés, ami által egy emlék ébred fel a lelkünkben.
A Szivárvány egy érintés, amin keresztül a szeretet lágy érzése ébreszti fel a testünket erre az érzésre. A Szivárvány egy hang, amely a lelkünk hangja és ha ezt meghallod, onnantól megváltoztatja az egész életedet. A Szivárvány felébreszti benned, hogy ki vagy valójában.
Általa megtalálod igazi Önmagad. Igazi Önmagad – hogy Te egy csodás lélek vagy itt lenn emberi testben. A Szivárvány egy híd az Égi és a Földi világ között.
Ez a SZIVÁRVÁNY.”
MI A SZIVÁRVÁNYFÉNY® ?
“A Szivárványfény energia híd az égi és földi világ között.
A kezelés belső változást indíthat el a lélekben, öngyógyító folyamatokat a testben, kisebb, nagyobb csodákat az életünkben.” - Bartha Erika ébresztőnk
Sokszor megkérdezik tőlem, hogy mi az a Szivárványfény® kezelés. Ilyenkor mindig ráébredek, hogy szavakkal a legnehezebb megfogalmazni, hiszen a Szivárványfény egy energia, egy életmód, amit érezni és élni kell!  
Szivárványosnak lenni annyit jelent, hogy leteszem a voksom amellett, hogy az életemet jobbá, boldogabbá, örömtelibbé, szeretettel telibbé teszem, mert szeretem magam és tudom, hogy mindezt megérdemlem.
Maradva a szavak szintjén, a Szivárványfény egy lélekemelő, önismereti módszer, ami egy csodálatos, 7. dimenziós, nagyon tiszta rezgésű szeretetenergiával dolgozik. Érintésterápiának is szívesen nevezném, hiszen nagyon sok benne a finom érintés, simogatás, cirógatás, amire oly nagyon éhezik a test és a lélek. Maga az energia jelenléte is már olyan, mintha egy nagy szeretetburokba kerülnénk és ezt támogatja a finom érintéses technika, ami a szeretetrezgést indítja be a szervezetünkben, aktiválja a szívcsakránkat és a szeretetre való nyitottságunkat. 
Elfogadott dolog, hogy az emberek jógáznak, masszázsra járnak, mert az jó a fizikai test egészségének. Ha hiszünk a test - lélek - szellem egyensúlyának fontosságában, akkor legalább olyan fontos, hogy foglalkozzunk a lelkünkkel és a szellemünkkel is; a Szivárványfény kezelés ez esetben nevezhető a lélek “masszázsának”.
Miért jó az nekünk, ha szeretetrezgésben vagyunk?
Azért, mert ebben a rezgésben képesek vagyunk könnyebben, gyorsabban, szeretettel telibben megoldani a problémáinkat, feltárni önmagunkat és segít abban, hogy tudatosabban éljünk és nehéz helyzetben is meg tudjuk tartani az egyensúlyi állapotunkat.
Nincs olyan ember ezen a föld-kerekségen, akiknek ne lenne valamilyen (tudott vagy tudatalatti) lelki problémája, akár fizikai betegsége, önbecsülés hiánya, félelmei, függősége, szeretetlenség érzése, nehéz emberi kapcsolatai és sorolhatnám a végtelen listát. A Szivárványfény energia egy olyan támogató energia, ami megemeli az emberek szeretet rezgését, ezáltal redukálva a félelmeiket, hiszen a félelem ellentéte a szeretet. Amikor szeretet állapotban vagyunk, nem tudunk félni. Ennek köszönhetően kiváló a kezelés félelmek redukálására, fóbiák, pánik rohamok kezelésére, akár öngyilkossági hajlam kezelésére is, hiszen erősíti az emberben az önmaga iránti szeretetet, ami kulcsfontosságú az életünk során.
Segít továbbá felszínre hozni olyan érzelmi lenyomatokat, sérüléseket, amiket gyermekkorból, magzati korból vagy akár előző életekből hozunk és melyeket nagyon mélyen leraktároztunk az auránkban és a testünkben. Az auránkban, a minket körülvevő energia burokban ezek olyanok, mint a viharfelhők a szép tiszta égen. Csak halmozzuk benne a lelki sérüléseinket, sérelmeinket és egyszer csak kitör a vihar, ami ez esetben egy fizikai betegség is lehet. A rendszeres kezelés ezért segíthet a megelőzésben, hiszen a fizikai betegségeket mindig megelőzi egy az aurában már megjelenő energetikai blokk, amit ki lehet tisztítani, mielőtt a fizikai betegség szintjére kerülne. 
A kezelés maga többnyire fekvő állapotban, relaxáló zenére történik. Egy igazi kényeztetés. Alapvetően egy nonverbális technika, bár van 1-2 kezelés típus, amiben a beszélgetés is szerepet kap, de ott sem a hagyományos módon. Természetesen a folyamat része, hogy a kezelés előtt és után átbeszéljük a problémákat, tapasztalatokat. Nemcsak a fizikai testtel dolgozunk, hanem a nagyon finom energiatesttel, az aurával is, mely testünket láthatatlanul ugyan, de körülveszi. 
 
KINEK SEGÍTHET A KEZELÉS?
A Szivárvány kezelésben, meditációkban az a csodálatos, hogy bárki számára pozitív változást hoz, hiszen azoknak akik, alapvetően jól érzik magukat, azok számára is egy csodálatos, emelő érzést adó kényeztetés, amitől még jobban érzik magukat, mindeközben persze kezelve a rejtett tudatalatti blokkokat.
Akinél már konkrét problémakör van, ott a különböző kezelési technikák tárházából válogathatunk, hogy a nehézséget minél hatékonyabban közelíthessük meg és oldjuk meg.
A szivárványfény energia a kezelés után még 5 napig tisztítja és tölti az aurát. Egy nagyon kellemes egyensúlyi állapotot hoz létre, mely közérzet javulást, és az esetleges tünetek enyhülését, megszűnését is eredményezheti A páciensnek nincs más dolga, mint feküdni a masszázságyon, kikapcsolni a külvilágot, és élvezni az angyalok simogatását.
Néhány példa a teljesség igénye nélkül, amiben segíthet a Szivárványfény kezelés?
- félelmek kezelése (fóbiák, pánik rohamok)
- termékenységi, meddőségi problémák lelki oldása
- emberi kapcsolati problémák kezelése
(párkapcsolat, szülő - gyermek, főnök - beosztott kapcsolat stb.)
- önszeretet hiány, önbizalom és önértékelési probléma kérdésének megoldása
- haldoklókat előkészíteni az átlépésre és segíteni a lelki folyamatait
- gyermekeknek iskolai stressz, tanulási problémák kezelésére
- függőségek kezelése, legyen az drog, alkohol vagy bármi más
- megnyílt spirituális képességek kezelésének segítése
- támogatás gyász, vagy elengedés folyamatában levőknek
stb.
VISSZAJELZÉSEK
Visszajelzések a 4+1 alkalmas önismereti tanfolyamról:
"Azt kaptam ettől a tanfolyamtól, amit igazán szerettem volna. Rengeteg megvilágosodás ért a személyiségemmel kapcsolatban. Az által, hogy „kipucoltuk” a régi blokkokat, sérelmeket, sokkal kiegyensúlyozottabb és stabilabb vagyok. A mindennapokban nőtt a boldogságszintem, sokkal jobban tudok kommunikálni a párkapcsolatomban.
Megtanultam, mi az az igazi szeretet és hogyan kell azt adni és befogadni. 
A tanfolyami napok voltak a hónap legjobb napjai, mindig nagyon vártam őket. 
Nóri nagyon hiteles és őszinte ember, és a tanfolyam befejezte óta is fogja a kezem. Tudom, hogy mindig számíthatok majd rá. Ott van, mint egy mentor, anya, barátnő. 
Ezt a tanfolyamot kötelezővé kéne tenni mindenkinek."
 
" “Arról, mi az élet igazi élménye
Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi: önmagának megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. Rómában vagy az Északi Sarkon járni nem olyan érdekes, mint megtudni valami valóságosat jellemünkről, tehát hajlamaink igazi természetéről, a világhoz, a jóhoz és rosszhoz, az emberekhez, a szenvedélyekhez való viszonyunkról. Mikor értelmem eléggé megérett erre, már csak ezt az élményt kerestem az életben.”-
Örökké hálás leszek Nórinak, aki tiszta szívvel, őszinte szeretettel, alázattal és tisztelettel részese volt ezen utam egy szakaszának! Ott volt amikor a 4 alkalmas önismereti tanfolyam során és után ezernyi kérdésem volt az életről, magamról, mindenről. Szívből adta idejét, energiáját és színtiszta szeretetét, hogy segítsen az utamon, a kételyeimben... Nóra egy csodálatos angyal, segítő, aki nélkül kevesebb lennék. Sosem felejtem a vele töltött időt és hálás vagyok hogy általa, mellette, vele kerülhettem közelebb önmagamhoz!
Köszönöm Nóri, hálás vagyok, hogy ismerhetlek! <3 "
"Nórikám, Tudom, hogy az életem már sosem lesz olyan, mint korábban. Már tudom, hogy értékes vagyok!" - egy önbizalomhiányos hölgy első  reakciója a Fiatalító, sejtkommunikációs kezelés után
Visszajelzés a Képességébresztő tanfolyamról:
"Nem hittem, hogy vannak képességeim, de a tanfolyamon megtapasztaltam, hogy tényleg vannak, és azóta is sokkal tisztábban érzek és látok. 
Azért szeretném mindenkinek ajánlani ezt a pár napot, mert itt biztonságban tudsz megismerkedni a saját képességeiddel. Csakis a szeretet energiájával dolgozunk, így csakis pozitív célokra tudjuk alkalmazni, amit tanultunk. 
Ezenkívül az is a tanfolyam része, hogy Nóri segít minket rátérni a helyes útra, amit nekünk szántak, és megtanít minket azon zökkenőmentesen haladni. 
Mióta Nórihoz járok tanfolyamokra, sokkal kiegyensúlyozottabb és stabilabb vagyok, nehéz már kizökkenteni engem a jókedvemből."
Ezt a visszajelzést 2 héttel egy Szivárványfény meditáció után kaptam,
melynek témája a megbocsátás volt:
"Pár hete volt, hogy első alkalommal részt vettem  Nóra egyik meditációján és a hatás megdöbbentő számomra! A meditáció alatt nem különösebben éreztem semmit: követtem, amit mondott, utána ugyan kicsit nyugodtabbnak éreztem magam, de ennyi. Nem is vártam többet! És mégis! Azóta fokozatosan egyre jobban érzem magam, mert belül folyamatosan dolgozik valami és ettől napról napra könnyebb! Most érzem és tudom, hogy egy évek óta halmozódó és erősödő problémámra megérkezett a megoldás. És ezért végtelenül hálás vagyok!"
"Térdfájással mentem Nórihoz, ami 2 kezelés után el is múlt. Azóta az önismereti úton segíti az életemet, ami látványos változásokon megy keresztül"
"Ez a kezelés felért vagy 5 óra alvással" - egy úr visszajelzése az alapkezelés után
"Már vége van? Még órákig el tudnám viselni" - egy idős hölgy, akit havonta kezelek, hogy a közérzetét javítsuk és fájdalmait redukáljuk
https://szivarvanycsoda.wixsite.com/szivarvanyterapia
Hormay Nóra I  Budakeszi / Budapest (Hungary)   
Tel.: +36-30-350-9918 I  szivarvanycsoda@gmail.com
www.harmoniasziget.com

© 2018 by Angelic Rainbow. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
angel-cloud