top of page
Közelgő események
Egy ellenállhatatlan lélekhívásnak köszönhetően határozatlan ideig Írországban
tanítok és ébresztek a Szívfény energiájával.
Erről további részleteket a www.angelicrainbow.com oldalamon olvashatsz.
Online konzultációra, távkezelésre és online képzésekre továbbra is van lehetőség.

Következő látogatásom Magyarországon: 2023. Dec 21 - Jan 10


 
Egyéni kezelések
Budapesten 
2023. Dec. 28-29

 
Szívfény
Sejtfiatalító képzés

Kisvárda
2024. Jan. 4-5

 
Lélekrész visszahívás képzés
2024. Jan. 6.
Nyíregyháza

 
Egyéni kezelések
Nyíregyházán
2024. Jan. 3 vagy 7.

 
Anyai minőség és méh gyógyító női kör
Budapest 
2023. Dec. 30. 10-14

 
MI A SZÍVFÉNY ?
"A Szivárványfény energia híd az égi és földi világ között.
Belső változást indíthat el a lélekben,

egészségre ébresztő folyamatokat a testben,
kisebb, nagyobb csodákat az életünkben"
Bartha Erika - ébresztőnk
Sokszor megkérdezik tőlem, hogy mi az a Szívfény. Ilyenkor mindig ráébredek,
hogy szavakkal a legnehezebb megfogalmazni, hiszen a Szívfény egy energia, egy életmód,
amit érezni és élni kell!  
Szívfényesnek lenni annyit jelent, hogy leteszem a voksom amellett, hogy az életemet jobbá, boldogabbá, örömtelibbé, szeretettel telibbé teszem, mert szeretem magam és tudom, hogy mindezt megérdemlem.
Maradva a szavak szintjén, a Szívfény ébresztés egy lélekemelő, segítői, önismereti módszer, - melyet Bartha Erika ébresztőnk csatornáz - egy csodálatos, 7. dimenziós, nagyon tiszta rezgésű szeretetenergiával, a Szivárványfény energiával dolgozik. Sok benne a finom érintés, simogatás, cirógatás, ringatás, amire oly nagyon éhezik a test és a lélek. Maga az energia jelenléte is már olyan, mintha egy nagy szeretetburokba kerülnénk és ezt támogatja a finom érintéses technika, ami a szeretetrezgést indítja be a szervezetünkben, aktiválja a szívcsakránkat és a szeretetre való nyitottságunkat. 
A Szivárványfény energia megmutatja mit tegyél ahhoz, hogy fizikai, lelki és szellemi szinten ébredjen fel a testedben sejtszinten az egészség. A Szívfény egy olyan lélekvilágba visz, ahol felébredsz a szeretet magasabb rezgésére. 
Elfogadott dolog, hogy az emberek jógáznak, masszázsra járnak, mert az jó a fizikai test egészségének. Ha hiszünk a test - lélek - szellem egyensúlyának fontosságában, akkor legalább olyan fontos, hogy foglalkozzunk a lelkünkkel és a szellemünkkel is; a Szivárványfény ez esetben nevezhető a lélek “masszázsának”.
Miért jó az nekünk, ha szeretetrezgésben vagyunk?
Azért, mert ebben a rezgésben képesek vagyunk könnyebben, gyorsabban, szeretettel telibben megoldani a problémáinkat, feltárni önmagunkat és segít abban, hogy tudatosabban éljünk és nehéz helyzetben is meg tudjuk tartani az egyensúlyi állapotunkat.
Nincs olyan ember ezen a föld-kerekségen, akiknek ne lenne valamilyen (tudatos vagy mélyebb tudati rétegben) lelki problémája, akár testi folyamata, önbecsülés hiánya, félelmei, függősége, szeretetlenség érzése, nehéz emberi kapcsolatai és sorolhatnám a végtelen listát.
A Szivárványfény energia egy olyan támogató energia, ami megemeli az emberek szeretet rezgését, ezáltal redukálva a félelmeiket, hiszen a félelem ellentéte a szeretet. Amikor szeretet állapotban vagyunk, nem tudunk félni. Ennek köszönhetően kiváló lehet a technika félelmek redukálására, fóbiák, pánik rohamok kezelésére, akár öngyilkossági hajlam kezelésére is, hiszen erősíti az emberben az önmaga iránti szeretetet, ami kulcsfontosságú az életünk során.
Segít továbbá felszínre hozni olyan érzelmi lenyomatokat, sérüléseket, amiket gyermekkorból, magzati korból vagy akár előző életekből hozunk és melyeket nagyon mélyen leraktároztunk az auránkban és a testünkben. Az auránkban, a minket körülvevő energia burokban ezek olyanok, mint a viharfelhők a szép tiszta égen. Csak halmozzuk benne a lelki sérüléseinket, sérelmeinket és egyszer csak "kitör a vihar", ami ez esetben egy fizikai betegség is lehet. A rendszeres használat ezért segíthet a megelőzésben, hiszen a fizikai tüneteket mindig megelőzi egy az aurában már megjelenő energetikai blokk, amit ki lehet tisztítani, mielőtt a fizikai tünet szintjére kerülne. 
A technika alkalmazása többnyire fekvő állapotban, relaxáló zenére történik. Egy igazi kényeztetés. Alapvetően egy nonverbális technika, bár van 1-2 típus, amiben a beszélgetés is szerepet kap, de ott sem a hagyományos módon. Természetesen a folyamat része, hogy alkalmazása előtt és után átbeszéljük a problémákat, tapasztalatokat. Nemcsak a fizikai testtel dolgozunk, hanem a nagyon finom energiatesttel, az aurával is, mely testünket láthatatlanul ugyan, de körülveszi. 
 
KINEK SEGÍTHET A SZÍVFÉNY?
A Szivárványfény alkalmazása relaxáló, megnyugtató így bárki számára igazi kényeztetés, töltekezés, amitől jobban érezheti magát.
Egyensúlyi állapotot teremt testi és érzelmi szinten. 

Akinél már konkrét problémakör van, ott a különböző technikák tárházából válogathatunk, hogy a nehézséget minél hatékonyabban közelíthessük meg és segítsük a megoldását.
A Szivárványfény energia alkalmazása után még 5 napig tisztítja és tölti az aurát. Egy nagyon kellemes egyensúlyi állapotot hoz létre, mely közérzet javulást, és az esetleges tünetek enyhülését, megszűnését is eredményezheti A vendégnek nincs más dolga, mint feküdni a masszázságyon, kikapcsolni a külvilágot, és élvezni az "angyalok simogatását".
Néhány példa a teljesség igénye nélkül, amiben segíthet a Szivárványfény energia?
- félelmek (fóbiák, pánik rohamok)
- termékenységi, meddőségi problémák lelki oldása
- emberi kapcsolati problémák 
(párkapcsolat, szülő - gyermek, főnök - beosztott kapcsolat stb.)
- önszeretet hiány, önbizalom és önértékelési probléma
- haldoklókat előkészíteni az átlépésre és segíteni a lelki folyamatait
- gyermekeknél iskolai stressz, tanulási problémák 
- függőségek oldása, legyen az drog, alkohol vagy bármi más
- megnyílt spirituális képességek kezelésének segítése
- támogatás gyász, vagy elengedés folyamatában levőknek
stb.
VISSZAJELZÉSEK
Visszajelzések a 4+1 alkalmas önismereti kurzusról:
"Azt kaptam ettől a kurzustól, amit igazán szerettem volna. Rengeteg megvilágosodás ért a személyiségemmel kapcsolatban. Az által, hogy „kipucoltuk” a régi blokkokat, sérelmeket, sokkal kiegyensúlyozottabb és stabilabb vagyok. A mindennapokban nőtt a boldogságszintem, sokkal jobban tudok kommunikálni a párkapcsolatomban.
Megtanultam, mi az az igazi szeretet és hogyan kell azt adni és befogadni. 
A kurzus napok voltak a hónap legjobb napjai, mindig nagyon vártam őket. 
Nóri nagyon hiteles és őszinte ember, és a képzés befejezte óta is fogja a kezem. Tudom, hogy mindig számíthatok majd rá. Ott van, mint egy mentor, anya, barátnő. 
Ezt a kurzust kötelezővé kéne tenni mindenkinek."

 
" “Arról, mi az élet igazi élménye
Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi: önmagának megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. Rómában vagy az Északi Sarkon járni nem olyan érdekes, mint megtudni valami valóságosat jellemünkről, tehát hajlamaink igazi természetéről, a világhoz, a jóhoz és rosszhoz, az emberekhez, a szenvedélyekhez való viszonyunkról. Mikor értelmem eléggé megérett erre, már csak ezt az élményt kerestem az életben.”-
Örökké hálás leszek Nórinak, aki tiszta szívvel, őszinte szeretettel, alázattal és tisztelettel részese volt ezen utam egy szakaszának! Ott volt amikor a 4 alkalmas önismereti kurzus során és után ezernyi kérdésem volt az életről, magamról, mindenről. Szívből adta idejét, energiáját és színtiszta szeretetét, hogy segítsen az utamon, a kételyeimben... Nóra egy csodálatos angyal, segítő, aki nélkül kevesebb lennék. Sosem felejtem a vele töltött időt és hálás vagyok hogy általa, mellette, vele kerülhettem közelebb önmagamhoz!
Köszönöm Nóri, hálás vagyok, hogy ismerhetlek! <3 "
"Nórikám, Tudom, hogy az életem már sosem lesz olyan, mint korábban. Már tudom, hogy értékes vagyok!" - egy önbizalomhiányos hölgy első  reakciója a Fiatalító kezelés után
Visszajelzés a Képességébresztő kurzusról:
"Nem hittem, hogy vannak képességeim, de a kurzuson megtapasztaltam, hogy tényleg vannak, és azóta is sokkal tisztábban érzek és látok. 
Azért szeretném mindenkinek ajánlani ezt a pár napot, mert itt biztonságban tudsz megismerkedni a saját képességeiddel. Csakis a szeretet energiájával dolgozunk, így csakis pozitív célokra tudjuk alkalmazni, amit tanultunk. 
Ezenkívül az is a tanfolyam része, hogy Nóri segít minket rátérni a helyes útra, amit nekünk szántak, és segít minket azon zökkenőmentesen haladni. 
Mióta Nórihoz járok tanfolyamokra, sokkal kiegyensúlyozottabb és stabilabb vagyok, nehéz már kizökkenteni engem a jókedvemből."
Ezt a visszajelzést 2 héttel egy Szívfény meditáció után kaptam,
melynek témája a megbocsátás volt:
"Pár hete volt, hogy első alkalommal részt vettem  Nóra egyik meditációján és a hatás megdöbbentő számomra! A meditáció alatt nem különösebben éreztem semmit: követtem, amit mondott, utána ugyan kicsit nyugodtabbnak éreztem magam, de ennyi. Nem is vártam többet! És mégis! Azóta fokozatosan egyre jobban érzem magam, mert belül folyamatosan dolgozik valami és ettől napról napra könnyebb! Most érzem és tudom, hogy egy évek óta halmozódó és erősödő problémámra megérkezett a megoldás. És ezért végtelenül hálás vagyok!"
"Térdfájással mentem Nórihoz, ami 2 alkalom után el is múlt. Azóta az önismereti úton segíti az életemet, ami látványos változásokon megy keresztül"
"Ez a kezelés felért vagy 5 óra alvással" - egy úr visszajelzése az alap Szívfény érintés után
"Már vége van? Még órákig el tudnám viselni" - egy idős hölgy, akit havonta látogatok, hogy a közérzetét javítsuk és fájdalmait redukáljuk
 
SZÍVFÉNY ALAPÍTVÁNY

Ha szeretnéd hozzájárulásoddal támogatni a Bartha Erika ébresztőnk által életre hívott Szívfény Alapítványt, melynek célja minél több emberrel megismertetni ezt a szeretet minőséget, akkor az alábbi számlaszámra küldheted hozzájárulásodat:

SZÍVFÉNY Alapítvány számlaszáma: 10700024-73150936-51100005

CIB Bank IBAN HU49 1070 0024 7315 0936 5110 0005 nemzetközi utalásokhoz

„A Szivárvány egy látomás, amit egy magasabb világból hozunk le ide a földre.
A Szivárvány egy érzés, ami által egy emlék ébred fel a lelkünkben.
A Szivárvány egy érintés, amin keresztül a szeretet lágy érzése ébreszti fel a testünket erre az érzésre. 

A Szivárvány egy hang, amely a lelkünk hangja és ha ezt meghallod, onnantól megváltoztatja az egész életedet. A Szivárvány felébreszti benned, hogy ki vagy valójában.
Általa megtalálod igazi Önmagad. Igazi Önmagad – hogy Te egy csodás lélek vagy itt lenn emberi testben. 
A Szivárvány egy híd az Égi és a Földi világ között.
Ez a SZIVÁRVÁNY.”

Hálás köszönet Molnár Máriának a logó szimbólumom megalkotásáért!   www.holistichome.hu/

https://szivarvanycsoda.wixsite.com/szivarvanyterapia

Hormay Nóra I  Budakeszi / Budapest (Hungary)   
Tel.: +36-30-350-9918 I  szivarvanycsoda@gmail.com
www.szivfenyerintes.hu
bottom of page