top of page

szolgáltatás típusok és árak

Szolgáltatás időtartama: 60 - 120 perc
(egyénre szabva és esetenként változó és kombinálhatók). 
Szolgáltatás ára személyes konzultáció és kezelés esetén:
1 óra 13.000 Ft  -  1,5 óra  17.000 Ft   -   2óra 22.000 Ft
Online konzultáció és oldás 10.000 Ft / óra 
Távkezelés az alany aktív részvétele nélkül 7.000 Ft
Azok számára, akik még nem nyitottak a Szívfény technikára, sok szeretettel várom a verbális kommunikáción alapuló konzultációkra.
Az árak helyszíntől függően eltérhetnek.
CriszLight.jpg
Angyalkép_hirdetéshez.jpg
konzultáció_ikon.jpg
Fejkezelés.jpg
SZÍVFÉNY ALAP ÉRINTÉS
Az alapszolgáltatás gyakorlatilag egy bevezetés a Szivárványenergia csodálatos világába. Kiváló közérzet javító, lélekemelő. A szolgáltatás során letisztítjuk és feltöltjük az aurádat és a csakrákat, elősegítve ezzel a test energiarendszerének egészséges áramlását. A szivárványfény szeretet energiája csodálatos felismeréseket, ébredéseket hozhat önmagaddal és az életeddel kapcsolatosan. Ráláthatsz bizonyos helyzetekre, sőt azok megoldásaira is. Feltöltjük az aurát az egészség, szeretet és öröm rezgésével. Bizonyos Szivárványfény szolgáltatások előtt javasolt egy alapszolgáltatás, hogy ráhangoljuk a testet és aurát erre az energiára. 
Ha valakinek elakadás van valamilyen témában az életében, általában az alkalmazást követően beindulnak az események, melyek előmozdítják az elakadásokat a megoldás felé.
Szolgáltatás időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1 - 1,5 óra 
Konzultáció nélküli, energetikai tisztogatást és ​töltés kb. 45 perc

KRISZTUSI ÉRINTÉS
Csodálatos új érintés, mely a tiszta forrás, krisztusi energia rezgése által tölti fel a sejteket és a szerveket fénnyel. Bárki számára jótékony hatású, de kimondottan ajánlott azoknak, akik mély lelki vagy fizikai testi folyamatban vannak benne. A szolgáltatás sejtszinten segíti a folyamatokat.

MI KELL AHHOZ, HOGY ILYEN SZOLGÁLTATÁST KAPHASS?
Bárki igénybe veheti. 

Szolgáltatás időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1,5 óra 


TOLLAZÓS MÚLT OLDÁS
Mélyen elraktározott, múltbeli, karmikus, sokszor előző életekből hozott blokkok, fogadalmak lenyomatainak oldásában segít ez a kényeztető technika, melyet részben strucctollakkal végzünk. A strucctoll finom rezgésével a test legmélyebb rétegeibe is be tudja juttatni az energia rezgését és felszínre tudja hozni a mélyen elnyomott lélek sérülés lenyomatokat. A szolgáltatás során itt is megtisztítjuk a teljes aurát, csakrarendszert, egy különleges technikával segítjük a rezgésszinted emelését. A szolgáltatás erős tisztulást indíthat el egy adott témához kapcsolódóan.

MI KELL AHHOZ, HOGY ILYEN SZOLGÁLTATÁST KAPHASS?
Előtte szükséges egy Alap vagy egy Fiatalító alkalom, hogy ráhangoljuk a testet és az aurát a Szivárványfény rezgésére.

Szolgáltatás időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1,5 - 2 óra 

FIATALÍTÓ ÉRINTÉS
KIKNEK SEGÍT LEGINKÁBB A FIATALÍTÁS?
Azt gondolhatnánk, hogy Fiatalító névvel ez a technika csak a fiatalodni, szépülni vágyóknak szól, de valójában bárki kérhet ilyen szolgáltatást, hiszen a lényege a sejtek és a DNS áthangolása egészséges rezgésre és ez bármilyen témában lehetséges, nemcsak a fiatalodásban.

MILYEN A FIATALÍTÓ TECHNIKA? 
A fiatalítást masszázságyon végezzük és leginkább egy kozmetikai kezeléshez hasonlítható; elsősorban az arc, nyak és mellkasi területen végezzük. Először kioldjuk a stressz energiát, majd kényeztető, simogató mozdulatokkal feltöltjük a sejteket fénnyel és beprogramozzuk őket egy egészséges rezgésre és egyensúlyi állapot létrehozására.

MIÉRT FONTOS EZ A TECHNIKA ÉS MIBEN SEGÍTHET?
A sejtjeink tudattal rendelkező egységei a testünknek, melyeknek - már az orvostudomány által is bizonyítottan - 98%-a évente lecserélődik. A sejtekkel tudunk kapcsolatot teremteni és áthangolhatjuk őket egy egészségesebb programra, így lehetővé válik, hogy egészségesre programozzuk a testet. A szolgáltatás közben egy magas frekvenciájú zenével relaxált állapotba juttatjuk a vendéget és így már a tudatalattival kommunikálva tudjuk segíteni a folyamatait. Mivel a testünk nem más, mint a tudatunk által önmagunkról alkotott kép fizikai kivetülése, ezért ha a tudatalattiban az önmagunkról alkotott képet megváltoztatjuk, az fizikai síkon is beindítja a változásokat. A változás mértéke csak a vendég tudatosságának szintjétől, hitrendszereitől és érzelmi fejlettségétől függ.

MILYEN JÓTÉKONY HATÁSAI LEHETNEK A SZOLGÁLTATÁSNAK?
Kisimítja és rugalmassá teszi a bőrt; csökkenti, megszünteti a ráncokat
Oldja a fejfájást
Oldja a test merev izmait, kioldja a stresszt az egész testből
Magasabb rezgésre hangolja a testet 
Segíti az alvást, pihentet, ellazít, nyugtat
Kioldja az elektroszmog által okozott stresszt (Számítógép, telefon stb.)
Áttisztítja az energiapályákat és a szívet
Megtisztítja a kapcsolatot az agy és a szív között, hogy a szívünk vezethessen
Az alacsony rezgésű érzelmeket (félelem, irigység, féltékenység…) kioldja, oldja a lelki blokkokat
Aktiválja a meridiánokat
Megindíthatja a vérkeringést az agyban és a bőrben

MI KELL AHHOZ, HOGY ILYEN SZOLGÁLTATÁST KAPHASS?
Bárki jelentkezhet, nincs szükség előzetes Alap Szivárványra. Sőt, ha valaki már eljött Fiatalításra, azzal kiváltható az alapszolgáltatás, így aki utána olyan szolgáltatásra szeretne jönni, amihez szükséges egy Alapra, annak már nem szükséges plusz Alapot beiktatnia.

HÁNY ALKALOMRA VAN SZÜKSÉG?
Egy alkalom is erős változásokat indíthat el, de leghatékonyabb a szolgáltatást kúraszerűen végezni, 6 héten át heti egy alkalommal.

Szolgáltatás időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1,5 - 2 óra

UTAZÁS TÉREN ÉS IDŐN ÁT
Lélekrészeinket egyesíti, hogy támogatni tudják egymást a fejlődésben és emelkedésben. A szolgáltatás magába foglal egy tudathangolást is.
Olyan esetekben javasolt, amikor életed során indokolatlanul érzed magad hirtelen letörtnek, depressziósnak, amikor úgy érzed, hogy ami történik veled az "nem a tiéd". Minden síkon 7 lélekrészünk van, akiknek a fejlettsége, rezgésszintje más és más. Amikor rosszul vagyunk előfordulhat, hogy egy alacsonyabb rezgésű lélekrészünk érzéseit érezzük át. A vágyaink pedig általában egy magasabb rezgésű lélekrészünk már megvalósított élete.

MI KELL AHHOZ, HOGY ILYEN  SZOLGÁLTATÁST KAPHASS?
Előtte szükséges egy Alap vagy egy Fiatalító alkalom, hogy ráhangoljuk a testet és az aurát a Szivárványfény rezgésére.
Szolgáltatás időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1,5 - 2 óra

LÉLEK ÉS TUDATALATTI FELTÁRÁS
A technika lényege, hogy relaxált állapotban beszélgetve tárjuk fel az életünket akadályozó mélyen tárolt sérüléseket, fájdalom lenyomatokat és még a ott helyben pozitív programok elhelyezésével át is fordítjuk ezeket a sérülésmintákat. Mindezt a Krisztusi Fénytest csodálatos energiájában végezzük el.

A technika ülve vagy fekve, a páciens aktív részvételével zajlik.
Szolgáltatás időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1,5 - 2 óra

MIRIGYÁLLOMÁNY AKTIVÁLÁS
KIKNEK SEGÍT LEGINKÁBB A MIRIGYÁLLOMÁNY AKTIVÁLÁS?
- gyerekeknek, akik stresszként élik meg az iskolát és tanulási nehézségekkel küzdenek
- pánikbetegeknek és depressziósoknak
- azoknak, akik ébreszteni szeretnék spirituális képességeiket (tisztánlátás, tisztánhallás…) vagy akiknek már van ilyen képessége (látják, érzékelik a szellemvilágot, hangokat hallanak stb.), de félelemben élik meg és szeretnének egyensúlyba kerülni
- azoknak, akik nem eléggé földeltek
- gyakorlatilag bárkinek, aki szeretne magasabb rezgésszinten élni és támogatni szeretné teste egészséges működését

MIÉRT FONTOS A MIRIGYEINK AKTIVÁLÁSA?
Új életre kel általa a szervezet. Az ifjúság forrása, ha megfelelően működik a szervezet.
A mirigyek aktiválása segíti, hogy egyensúlyban működjön az immunrendszerünk, a hormonrendszerünk, az idegrendszerünk; kihat az energiaháztartásra, a csakráink egészséges működésére és még számtalan egészségtámogató hatása van. Ha pl. a csecsemőmirigyünk jól aktivált és magas rezgésen van, akkor nem alakul ki félelem, fóbia és szorongás.

MIÉRT FONTOS MÉG EZ A TECHNIKA?
Egy speciális földelési technikát alkalmaz, mely segít egyensúlyban maradni az új energiákban.

MI KELL AHHOZ, HOGY ILYEN SZOLGÁLTATÁST KAPHASS?
Előtte szükséges egy Alap vagy Fiatalító alkalom, hogy ráhangoljuk a testet és az aurát a Szivárványfény rezgésére.

HÁNY ALKALOMRA VAN SZÜKSÉG?
Egy alkalom is már segíthet, de ideálisan javasolt a szolgáltatást 3 hetente ismételni, összesen 3 alkalommal.
Szolgáltatás időtartama a konzultációval együtt: Kb. 1 - 1.5 óra

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS ÉS OLDÁS ANGYALKÁRTYÁKKAL
Egy magas rezgésű angyalkártya segítségével tárjuk fel a tudatalatti vagy karmikus blokkokat. Az angyalok különféle életterületeken támogatnak minket, vagy a kártyák által mutathatnak rá sérüléseinkre. A feltárás után rögtön oldunk és pozitív programokat helyezünk el egy mini meditáció segítségével. 

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
Lehetőség van egyéni beszélgetésre, tanácsadásra, ami ugyan pusztán beszélgetés (valójában sokkal több, hiszen az energia ilyenkor is dolgozik), de van akinek erre van szüksége, mert iránymutatásra van szüksége egy konkrét témában és jobban kedveli a verbális kommunikációt. Legyen a téma bármi, párkapcsolati, munkahelyi, önismereti, egészségbeli probléma, függőség vagy más, sok szeretettel várlak.

FEJ TISZTOGATÁS - STRESSZOLDÁS 
Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akik nagyon sokat agyalnak, nehezen kapcsolnak ki és sok feszültség van az életükben. Ideális azoknak is akik gyakori fejfájással küzdenek. 

Szolgáltatás időtartama: Kb. 30 -40 perc
Műalkotás: Daniel B Holeman - www.awakenvisions.com

Szeretettel várlak! 
bottom of page