top of page

HORMAY NÓRA

SZÍVFÉNY LÉLEKÉBRESZTŐ, 
COACH

ÖNISMERETI TANÁCSADÓ
Tündér_Én.jpg
Napsütésben_kivágott.jpg
Végzettségem szerint Közgazdász vagyok, de már nagyon sok foglalkozásom volt életem során, mely lehetővé tette a tapasztalások végeláthatatlan skáláját. 

Hosszú volt az út, ami elvezetett ahhoz, aki most vagyok és merem állítani, hogy időnként nagyon rögös volt ez az út, de megérte. Hálás vagyok minden nehézségért, amit megtapasztaltam és már hálás tudok lenni azoknak is, akik az utamat nehezítették, mert ezek nélkül a nehézségek és tapasztalások nélkül nem kényszerültem volna rá, hogy elinduljak az önismereti úton, megismerjem önmagam, hogy változtassak magamon és ezáltal a környezetemen és az életem minőségén is. Még hálásabb vagyok azoknak, akik hittek bennem, akik látták bennem azt, amit én akkor még nem. 

A spiritualitás első szele az érettségimre való felkészüléskor érintett meg, amikor pihenés képpen megnéztem a Mahabharata hindu eposz 6 órás filmváltozatát Peter Brook rendezésében. Nagyon nagy hatással volt rám a film és akkor tudatosult bennem, hogy az előző életek léteznek és onnantól nem fért kétség hozzá, hogy ez így van.
 
A válásom volt egy nagy mérföldkő 2007-ben. Életem legnagyobb döntése volt, hogy az imádott Angliát elhagyva gyermekeimmel hazaköltözöm és egyedülálló anyaként nevelem őket tovább. Annyi égi segítséget kaptam akkor, hogy nehéz lett volna nem észrevenni, hogy olyan erők mozgatják az eseményeket, amiket még akkor nem is fogtam fel. Elkezdtem meditálni és egyre többet olvastam a reinkarnációról, ami nagyon érdekelt. Dr Brian Weiss pszichológus és hipnoterapeuta könyveit bújtam. Egy ismerősömet elkísérve véletlenül találkoztam első mesteremmel, egy Pránanadis tanítóval, aki megrengette a világomról addig alkotott képet. Sok mindenben felnyitotta a szemem, nem kevésszer szembesítve a gyenge pontjaimmal is. Aztán egy kedves barátnőm révén kezdtem el én is a Prananadi elsajátítását és 4a fokozatig jutottam el Andrássy Zoltán mesteremmel, aki egy új szemléletű világot tárt elém. Olvastam közben rengeteg módszerről, többek között Theta Healingről, numerológiáról, asztrozófiáról, de belekóstoltam az Aura Soma és a ColorGenetics módszer tanulmányaiba is – az ott tanultakat a mai napig hasznosítom. Nincs nap, hogy ne húznék az Aura Soma-ás kártyákból, mert szeretem a színeket és mert mindig kapok általuk útmutatást. Figyelem a ruha színeket, amiket magamra öltök, hiszen azok is jelentéssel bírnak. Köszönöm a színek iránti szeretetet Hermann Évának és Kovács Gézának. 

A spirituális utamon sok tanítóm volt, akiknek hálás vagyok, de a koronát Bartha Erika tette fel az életemre, azzal hogy a Szivárványfény energiával megismertetett és az ébresztői csoportjába hívott. Ők az én „égi családom”, akiket tiszta szívemmel szeretek.
Sosem felejtem el mikor az alapképzésen azt mondta nekem, hogy „Az jó, hogy ilyen érzékeny vagy, hiszen ettől válhatsz csodálatos segítővé”. Előtte a szinte már túlzott érzékenységemet a legnagyobb gyengeségemként éltem meg, de azon a ponton átfordult minden. 2014 tavaszán találtam rá amúgy a Szivárványfényre Sereghy Katának köszönhetően. Egy életen át hálás leszek azért, hogy elvezetett a Szivárványfényhez. 


Azóta elvégeztem a Szívfény technika minden képzését és az ébresztői továbbképzéseket. Nagyon szeretem a tudást megosztani, emberekkel beszélgetni és támogatni őket olyan élethelyzetekben, amikben nem tudnak továbblépni.
Erika megtanított rá, hogy vannak csodák. Megváltoztatni valakinek az életét egy önismereti kurzussal, vagy pár konzultációval, annál nincs nagyobb öröm és csoda.

2021-ben elvégeztem a Lemma Coach tanfolyamot Wiesner Editnél, amit szívből ajánlok, így ezzel a technikával bővítve tudom támogatni a hozzám fordulókat. 

 
Merre visz a jövő? Mindig vannak terveim. Legfőbb cél, hogy a Szivárványfény energiájával és szeretetével minél több embert érintsünk meg ezen a Földön.
Egyetlen cél van, megtanulni szeretni és szeretetben élni.

2021 szeptemberében Írországba költöztem. A lelkem évek óta hívott és ott talált a lelkem igazi otthonra. 


 
Hála és köszönet Bartha Erikának, csodálatos ébresztőnknek, aki a Szivárványfényt lehozta nekünk a Földre és aki óriási szívével, végtelen szeretetével mutatja nekünk az utat. Hála és köszönet Joó Évinek, aki a mi kis hősünk, mert Erika jobbkezeként lehetővé teszi, hogy ez a rendszer csodálatosan és gördülékenyen működjön.

Ez egy oktatói elvonuláson készült fotó, amit nagyon szeretek.

bottom of page