top of page
Keresés
  • Szerző képeHormay Nóra

A FELEMELKEDÉSRŐL EGYSZERŰEN

Egy ideje fontolgatom, hogy írjak-e a „Felemelkedésről”, mert sokan értetlenül állnak, hogy mi is ez az egész felemelkedés kérdés valójában, de bátortalan voltam, mert mindaz, amit most leírok sok évi tapasztalás és önképzés sokaságából összegyúrt kép, ahogy a még sokszor számomra is meg- és felfoghatatlant megpróbálom szavakba önteni. Így nyitottsággal olvassátok, ez az én interpretációm a felemelkedés folyamatáról nagyon tömören. Remélem lesz köztetek, akinek segít a megértésben.


Mondhatni, hogy a jelen pillanatban mindannyian bebábozódott állapotban vagyunk és egy csodálatos újjászületés irányába haladunk, még ha ezzel nagyon sokan nincsenek is tisztában. Mielőtt a szemet gyönyörködtető lepkék felreppenhetnének, van még dolgunk bőven. A felemelkedés már 2012 decembere óta erőteljesen folyamatban van. Vannak földi gondolkodású emberek számára is érzékelhető „tünetei”, mint például az idő gyorsulása, de a finomabb érzékelésűek, energiával dolgozók tudják, hogy egy csodálatos tisztulási, transzmutációs folyamat zajlik, mely egy új fénykor felé viszi a földi világot.


Mindaz, amit mi emberi mivoltunkban tapasztalunk magunk körül az valójában illúzió. Minden rezgés és energia, még a szilárd tárgyaknak vélt dolgok is csak rezgések. Két ember kapcsolódása is energiaáramlással jár, bár az már nagyon nem mindegy, hogy energiát veszünk el egymástól vagy adunk egymásnak, utóbbi esetben emelve mindkettőnket (ez egy komplett külön téma lesz majd). A mi érzékelésünk teszi a dolgokat azzá, aminek látjuk. A világ viszont sokkal összetettebb, mint, amit mi látunk, érzékelünk vagy hiszünk róla. Holografikus kivetülések sokasága, számtalan síkon és dimenzióban. Valóságok és mégis illúziók, és fordítva.


Több ezer éve már voltak a Földön csodálatos, fejlett és felemelkedett kultúrák (Lemúria, Atlantis…), melyek sokkal magasabb rezgésszinten léteztek, mint mi most, de elbukásuk óta a földi létünk 3. dimenziós, poláris világában, 7 csakrás energetikai rendszerben, egy FÉLELMEK uralta világban éltünk. A félelmek által és az alacsony rezgés által megfosztottuk magunkat égi kapcsolódásainktól, isteni mivoltunktól és pszichikus képességeinktől.

A felemelkedés során ebből az alacsony rezgésszintű világból indulunk el egy SZERETET alapú, magasabb frekvenciájú világ felé. A felemelkedés folyamata gyakorlatilag a rezgésszint emelkedése a 3. dimenziós félelem alapú létből a szeretet alapú 5. dimenziós létbe. Mindez most úgy válik lehetővé, hogy a testünket ehhez nem kell elhagynunk, ellenben le kell tisztítanunk és át kell hangolnunk hozzá. A folyamattal mélyebben foglalkozók a dimenzióváltás realizálását 2032-re datálják. Bizony, az nagyon közel van! De ahhoz, hogy ez az átalakulás megtörténhessen az embereknek meg kell nyitniuk a szívüket, le kell vetkőzniük a régi hitrendszereiket, a félelmeiket és tudatosabban kell élniük.

A lét, ami felé haladunk a szeretet energiáján alapul. Egy szolgálat alapú létforma, melyben a szeretet van a fókuszban és hogy hogyan támogathatjuk egymást. A csoport szellem a lényeg, nem az egyén érdeke.


A fizikai változások már javában elindultak. Maga a Földbolygó rezgésszintje is emelkedik, új energetikai hálók aktiválódnak és ezzel egy időben mi emberek is változunk. Azért van ekkora nyitottság a spiritualitás felé, mert a bolygó rezgésének emelkedése ezt támogatja. Akik kicsit is foglalkoznak önismerettel és energiákkal, azok már hallottak róla, hogy átalakul a DNS rendszerünk, sőt a testünk energiaközpontjaiból már nemcsak héttel dolgozunk, hanem 12-13 csakrát aktiválunk és hangolunk. Nyílnak a pszichikus képességek és magasabb égi szférákhoz kapcsolódunk. Tavaly decemberben már megtörtént egy nagyon komoly áthangolás, melyben minden földi ember szívcsakrája aktiválva lett, hogy lehetővé váljon az 5. dimenziós lét. Volt akinél ez gyors előrelépéseket hozott, volt akinek sok nehézséget, mert még a nagytakarítás hátra van. Beavatások zajlanak - mindannyian más és más feladatokat, kihívásokat vállaltunk, ehhez mérten más és más témákban kell gyógyulnunk, szintet lépnünk és változnunk. És itt az egyik kulcsszó, VÁLTOZNUNK és változtatnunk kell, mert a felemelkedéshez ez szükségszerű.


Amikor elindulunk az önismereti úton, 10ezer év sűrű lerakodott alacsonyrezgésű energiáját kezdjük letisztogatni magunkról. Természetes, hogy az egónk néha ellenáll, düh, frusztráció jöhet felszínre, hiszen gyakorlatilag újraírjuk a világunkat. Gyakoriak az érzelmi hullámzások, sőt testi tünetek, szívszúrás, fejfájás, ezért sok fizikai pihenés kell.

A második kulcs, szeretni ÖNMAGUNKAT: tisztelni, értékelni magunkat, megadni magunknak is, ami jó, elfogadni önmagunkat szeretettel és meghúzni a határainkat, ha éppen az szükséges. A környezetünk felé is szeretettel, elfogadással nyilvánuljunk meg! Úgy bánjunk másokkal, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak! Ehhez persze tudatosnak kell lenni. Észre kell venni, amikor olyan reakciókkal válaszolunk, melyeket a korábban beégett érzelmi sérüléseink okoznak. Itt fontos szerepet kap a tudatalattival való munka. A fejlődésünk nagyrészt attól függ, hogy mennyi energiát fektetünk bele. Segíti a folyamatot a rendszeres csakra hangolás, a napi energetizáló gyakorlatok, 5-10 perces napi meditáció és egy tudatosabb életmód (ehhez rengeteg segítség áll rendelkezésre az interneten – részemről a gyakorlati részét a ’Tudatosság a hétköznapokban – napi gyakorlatok’ tanfolyamom keretében tanítom – következő május 24.)


Ha az önismereti utat tartod fontosabbnak és könnyíteni, gyorsítani szeretnél, hogy a tisztogatást intenzíven és hatékonyan csináld végig, akkor pedig szívből ajánlom a 4 alkalmas Önismereti kurzust, ami csodálatosan egymásra épített anyagával segíti a legmélyebb visszahúzó tényezők tisztogatását és átprogramozását. Mély belső munka, melyet ha odafigyeléssel és szívből csinálsz, óriás léptekkel vihet Téged előre a felemelkedés útján és egy könnyebb élethez. ( Most szombaton, május 19-én indul a következő csoport, még lehet jelentkezni)


Ha milliónyi kérdés merült fel benned olvasás közben, akkor örömmel látlak egy egyéni konzultációra vagy pedig a 'Felemelő beszélgetések' programra (Május 23.), ahol bárki bármilyen kérdést feltehet nekem.

Szeretettel teli szép napokat kívánok mindenkinek!

40 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page