top of page
Keresés
  • Szerző képeHormay Nóra

"Miért kerül ennyibe?" - Értékteremtés

Az értékteremtés kérdése spirituális programok által azt hiszem egy olyan téma, amivel kapcsolatban nagyon sok ember fejében, esetleg tudatalattijában él tévhit. Előfordul, hogy felháborodott kommentek érkeznek programokra, hogy miért is kerül az a program annyiba vagy miért kerül pénzbe. Azt hiszem itt az ideje, hogy rendet tegyünk a téma háza tájékán. Több tényező is van, amit fontos megérteni.


„Miért kerül ilyen sokba”? - teszik fel a kérdést.

Egyrészt a „sok” fogalma nagyon szubjektív. Mindenkinek más és más az anyagi lehetősége és kerete. Az én tapasztalatom az, hogy ha egy képzésre, programra szívből el akartam jutni, arra mindig varázslatos módon megjött az anyagi keret, vagy valami támogatás. Többszázezres képzésekre jutottam el úgy, hogy a semmiből pottyantak lehetőségek az ölembe, abban a pillanatban ahogy a tiszta szándékom megszületett, hogy részt akarok venni. A hitünk és a tiszta szívbéli szándékunk óriási teremtő erővel bír. Amúgy a Szívfény programokra mindig adunk részletfizetési lehetőséget, hogy ne zárjunk ki senkit a tapasztalásból, illetve tudatosan tartok olyan programokat, mint a Felemelő beszélgetések, vagy a meditációk, ami igazából szinte bárki számára elérhetők.

Azok, akik eljönnek egy ilyen programra mondhatják, hogy egy képzés anyagát összerakni pár nap, hét munkája. És ez egyfajta módon igaz is. Amit viszont nem vesznek figyelembe, hogy ahhoz, hogy valaki olyan minőségben tartson egy ilyen programot, hogy az felemelő legyen a résztvevők számára és megfelelő tudást, érzést, energetikai teret, tapasztalást tudjon átadni nekik, abban nagyon sok évi munka és nagyon sok képzésbe, önfeltárásba, önfejlesztésbe befektetett pénz van.

Egyszer egy coach tanító mesélte az alábbi történetet és ezzel szerintem nagyon jól lehet szemléltetni a témát:


Egy óceánjáró hajónak a motorjában elromlott valami, nem tudtak menni vele. Nagyon sok mérnök jött, próbálta megjavítani, órákat babráltak vele sikertelenül, míg a kapitány kapott egy ajánlást egy olyan szakemberre, aki többezer dolláros óradíjjal vállalta a munkát. A kapitány ugyan soknak tartotta a díjat, de fel kellett ismernie, hogy több a vesztesége, ha nem megy a hajó, így kihívta a profi mérnököt. Ő 10 perc alatt kijavította a hibát. A kapitány megkérdezte, hogy miért kell neki ezt a hatalmas óradíjat kifizetni, mikor csak 10 percet töltött itt. A mérnök annyit felelt, hogy nem a 10 percet fizeti meg, hanem az 50 év tapasztalatot és tanulást, ami által tudta hova kell nyúlni, hogy megjavítsa a hajó motorját.


A spirituális tanítók pont így vannak ezzel. Ők is keresztül mennek egy fejlődési fázison ahhoz, hogy olyan szeretettel, tájékozottsággal és tisztasággal tudjanak teret adni a programokon a résztvevőknek. Ez az, ami ilyen „sokba” kerül. Nekem személy szerint 14 évi kemény belső munka van abban, hogy megfelelő rezgésben álljak a nálam ébredők rendelkezésére. Gyakorlatilag minden szabad percemet önmagam feltárására és képzésének szenteltem az elmúlt 14 évben – és teszem most is -, mert ráébresztettek, hogy az a feladatom, hogy másokat segítsek az útjukon, a felébredésükben, ahogy engem is segítettek mások ebben a 14 évben önmagamra ébredni. Nagyon sok jó értelemben vett áldozatot hoztam ezért, lemondtam földi javakról, mert ez a nemes cél volt fontosabb. És most visszatekintve újra így csinálnám, mert ez az, amit magammal tudok vinni. A saját lélekfejlődésembe fektettem az energiámat, ami ráadásul nemcsak az én életemre volt pozitív hatással, hanem a gyerekeimére és a családoméra, környezetemre és most már a tanítványaiméra is. Hányszor hallom emberektől, hogy nincs pénzük programokra, de közben óriási összegeket költenek készítményekre, földi dolgokra. Mindenkinek a szabad döntése, hogy olyanba fekteti a pénzét és energiáját, ami örök, vagyis a lélekfejlődésbe vagy kézzel fogható tárgyakba. Az előbbit visszük magunkkal, az utóbbit átlépésünkkor hátrahagyjuk. Ez persze nem jelenti azt, hogy a kettő kizárná egymást, sőt, akkor jó, ha a kettő kéz a kézben jár. Lehet bőségben és lélekfejlődésben élni, pont ez lenne a cél, hogy megértsük, hogy nem bűn spirituális tanítóként gazdagnak lenni. Ezek téves hitrendszerek korábbi világokból. A bőség mindenki számára rendelkezésre áll. A pénz energia. 14 évig neveltem egyedül a két fiamat, van fogalmam az anyagi nehézség témáról, de azt is tudom, hogy a pénz sokszor több, mint amit meg tudunk számolni. Volt egy év, amikor felírtam minden költségemet és minden bevételemet. És kivétel nélkül minden hónapban több volt a költség oldalon, mint a bevétel oldalon, ami fizikai képtelenség. Mégis mindent ki tudtam fizetni és nem hitelkártyából adósságot halmozva, hanem a megkeresett bevételből, ami papíron kevesebb volt. Nincs lehetetlen. Ráadásul minél többet adtam magamnak, a fejlődésemre, az örömre, annál jobban áramlott befelé.

"Miért menjek Szívfény programra, ha az internet tele van információkkal?" – teszik fel a másik klasszikus kérdést

Valóban rengeteg tudás van könyvekben, az interneten. Természetesen lehet ezek által is fejlődni. Egy spirituális ébresztőnél elvégzett program vagy konzultáció viszont mindig többről szól, mint a száraz tudásanyag megszerzése. Az a tanító rendelkezik egy bizonyos energiával, ami egyedi és ebbe az energiatérbe érkezik, aki eljön a programra. Nem véletlenül érzünk egyik vagy másik tanítóhoz hívást, kinek melyik energiára van szüksége. Abban a térben jelen vannak azok az égi mesteri energiák is, akik ahhoz a személyhez vagy az ő általa képviselt energetikai rendszerhez kapcsolódnak. Egy program során sokkal több zajlik a háttérben, mint amit a résztvevők fizikai szinten tapasztalnak. Abban az energiában rengeteg tisztulás, áthangolás zajlik, hogy aki eljön, utána magasabb rezgésen tudja tovább élni az életét. Magokat helyezünk el a jövőjéhez. Ott olyan energiában van, amiben be tudja fogadni azt a tanítást, amit kap. Hányszor van az, hogy olvasunk valamit és kiszáll a fejünkből, mert nem állunk készen értelmezni, befogadni. 5 éve múlva újra elolvassuk ugyanazt az írást és megvilágosodás élményünk lesz, mert fejlődtünk annyit, hogy azon a rezgésen már megértsük és befogadjuk a tanítást. Ez történik a Szívfény programokon is, hogy a tanító/ébresztő olyan rezgésű teret biztosít, amiben a beépülés, megértés meg tud történni. Ráadásul egy érzés alapú világ felé haladunk. A Szívfény programokon törekszünk arra, hogy érzés alapon adjuk át az információt, hogy be tudjon épülni, mert az érzéseké a jövő, nem a tudásé.


Attól, hogy valaki tanító / ébresztő nem lesz több, különlegesebb azoknál, akik eljönnek. Egyszerűen mást vállaltak. Mindenki a maga fejlődési szakaszában választ feladatot, amit meg akar tapasztalni és ezt tudnunk kell tiszteletben tartani. Van, aki tanít, gyógyít, rendszerez, van aki termel, van aki családot működtet, gyermeket nevel, cégeket vezet… Ez így van rendjén, mindenkinek jut szerep, így van meg az egyensúly. És mind kivétel nélkül értéket képvisel.


„A tanítást, gyógyítást ingyen kéne adni….”

Sokan a régi mintázatokhoz, hitrendszerekhez nyúlnak vissza, amikor is a bölcs, spirituális tanítók és gyógyítók ingyen dolgoztak. Járták a világot vándorokként és a munkájukért cserébe szállást, szeretetet, élelmet, ruhát kaptak. Abban a világban ennek helye volt. A mai világban lássuk be, hogy ez egy elavult elképzelés és nem működik. Minden változik és mindig az új rendszerhez kell igazodni. Ha minden spirituális ébresztő ingyen dolgozna, akkor földönfutó éhezők lennének, márpedig magas rezgésű tudást átadni egy ilyen sűrű energetikájú, félelemrezgéssel teli világban komoly kihívás lenne.


Én személy szerint egyre többször érzem azt, hogy sorsfordító dolgokat adunk a Szívfény programokon, konzultációkon. Ennek értéke, amit a tapasztalás képvisel nem mérhető pénzben. A változás, amiket elindíthat egy ember életében, az megfizethetetlen.

Aki hívást érez egy ilyen programra, annak helye van, annak az energiának a hívását érzi, amit ott kapni tud, nem a tudásét, nem véletlenül születik meg a szándék, az érzés a lelkében.


Ha kívánhatnék valamit, én azt kívánnám, hogy minden emberi létező eljusson azokra a programokra, amik emelni tudják a tudatosságukat és szeretetképességüket, hogy együtt emelhessük a világunkat egy tiszta, szeretet, szabadság alapú világba, ahol örömben élhetünk tisztelve és elfogadva egymás másságát és fejlődési útját.


Sok szeretettel

Hormay Nóra

Szívfény lélekébresztő

160 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page