top of page
Keresés
  • Szerző képeHormay Nóra

AZ ÖNSZERETET ÉS A SZIVÁRVÁNYFÉNY KEZELÉS JÓ BARÁTOK

Gyógyítói utamra visszatekintve – és ebbe beleveszem önmagam gyógyulását is, nemcsak a pácienseimét - alapvető igazságnak tartom, hogy elakadásaink egyik kulcsfontosságú gyökere az önmagunk iránti szeretet hiánya. Amikor nem szeretjük önmagunkat, akkor nem húzunk határokat, mindig mások érdekeit nézzük, alárendeljük magunkat, szeretünk egyfajta mártír, áldozati szerepben tetszelegni (persze ezt többnyire nem tudatosan tesszük), vagy pont ellenkezőleg, elnyomunk másokat, diktátori pozícióba helyezkedünk, de a probléma gyökere ugyanaz, csak mindenki másképp éli meg. A jó hír, hogy a változás kulcsa bennünk van! Csak mi változtathatunk magunkon, magunkban és akkor változik az életminőségünk, hozzá a környezetünk és a szereplők is.

AHHOZ, HOGY VALÓBAN MEGSZERESSÜK ÖNMAGUNKAT, AHHOZ ELENGEDHETETLEN AZ ÖNISMERETI ÚT.

Ehhez kell egy nagyfokú tudatosság, merni meglátni a gyengeségeinket, elfogadni azokat és kell némi ismeret arról, hogy az univerzumunk valójában milyen törvényszerűségek alapján működik (ezek többnyire szöges ellentétei a tanult hitrendszereinknek és mintáinknak).


És hogy miért is jó barátja a SZIVÁRVÁNYFÉNY KEZELÉS csodálatos módszere az önszeretetnek? A Szivárványfény egy nagyon magas frekvenciájú, tiszta, a feltétel nélküli szeretetrezgést magában hordozó gyógyító energia. A kezelések során ennek a rezgésével simogatjuk át a testet és az aurát, ezáltal felemeljük a rezgésszintjét. A kezelés gyakorlatilag egy kényeztető terápia, tele simogatással, finom érintéssel. Ez azért fontos, mert a finom érintés aktiválja a szívenergiát és szeretetrezgést kelt. Ezáltal felemel egy magasabb szeretetrezgésbe, ami beindítja a test önmaga iránti szeretetét, és HA A TEST ÖNMAGA IRÁNTI SZERETETE AKTIVÁLÓDIK, AUTOMATIKUSAN ELKEZD AZON DOLGOZNI, HOGY MEGGYÓGYÍTSA ÖNMAGÁT, vagyis beindítja az öngyógyító funkcióit. Segít elengedni azokat az alacsony rezgésű energiákat, amik a félelmeinket, fizikai tüneteinket, lelki elakadásainkat, nehézségeinket okozzák.


A kezelések után sokan kelnek föl a masszázságyról úgy, hogy ilyen érintést ők még sosem éreztek. Döbbenten ismertem fel, hogy sokan nőnek fel úgy, hogy simogatásból, ölelésből, és érintésből nincs részük vagy csak elenyésző mértékben, mert esetleg a szülők szeretetnyelve az ajándékozás, vagy a gondoskodás és nem az érintés. Azért csendben hozzáteszem, hogy akik ilyen szülőket választottak az sem véletlen; nekik biztosan dolguk van ebben az életben az önszeretet kérdésével. A Szivárványfény energia ezért is csodálatos, hiszen ha segít abban, hogy megszeressük önmagunkat igazából már nincs is szükségünk arra, hogy külső forrásból szerezzünk szeretetet, hiszen azt megtaláljuk önmagunkban is.


És ha már említettem a félelmeket is, akkor tisztázzuk azt is, hogy a A SZERETET ELLENTÉTE NEM A GYŰLÖLET, HANEM A FÉLELEM . Ha félünk, nem tudunk szeretni (maximum elvárni, birtokolni, ragaszkodni...), de ha szeretetrezgésben vagyunk, csökken vagy teljesen megszűnik a félelem.

Minden elakadásunk mögött van valamilyen félelem minta:

Félelem, hogy…

- nem szeretnek vagy nem vagyok szerethető

- nem vagyok elég jó

- túlzottan sebezhető vagyok

- gyenge vagyok

- beteg vagyok

- meghalok…

Ha a testünk és energiaterünk rezgését megemeljük egy magasabb szeretetrezgésbe, akkor a félelem redukálódik, így szó szerint felül tudunk kerekedni a félelmeinken. Ezért van az, hogy a SZIVÁRVÁNYFÉNY HATÁSOSAN KEZEL DEPRESSZIÓSOKAT, FÜGGŐSÉGEKBEN SZENVEDŐKET IS (legyen az alkohol vagy drog, vagy munkamánia), hiszen a függőségek védelmi funkciók, hogy leplezzük a szeretethiányt, hogy ne kelljen szembenézni önmagunkkal. Más tudatállapotba visszük magunkat, vagy agyon hajszoljuk a testünket és óriási stressznek tesszük ki a sok munkával, hogy véletlenül se tudjunk megpihenni és magunkba nézni, felismerni esetleges értékeinket. Nekem személy szerint ebben nagyon sokat segített a Szivárványfény. Megtanultam megadni magamnak a pihenőidőt, amit azelőtt nem engedtem meg szinte soha. A munkám is ennek megfelelően változott és a napi 12-14 órát le tudtam drasztikusan csökkenteni – lelkiismeret furdalás nélkül.


AZ ÖNSZERETET NEM ÖNZÉS , az önszeretet az a fajta tisztelet és szeretet magunk iránt, ami lehetővé teszi, hogy éljük a valódi énünket, önvalónkat, megéljük az egység érzést, hiszen ez teszi lehetővé majd, hogy az életfeladatunkat véghezvigyük. Az önszeretet nem önző, mindig szem előtt tartja az univerzum kollektív érdekeit is. Amíg nem tudjuk magunkat valóban szeretni, addig senki és semmi mást sem tudunk igazából szeretni. Az önszeretet része, hogy nem engedünk meg olyan helyzeteket az életünkben, amiben nem érezzük jól magunkat, vagy ha mégis olyan helyzetbe kerülünk, akkor ki tudunk állni magunkért, az igazunkért, merünk nemet mondani, ha a helyzet azt kívánja. Hány meg hány olyan történetet hallok, ahol az egyik fél nem meri elmondani a párjának, hogy neki mi nem jó a kapcsolatukban, mert fél, hogy akkor elhagyja. De ha a párja csak ezekkel a „maszkokkal” szereti, akkor valójában nem őt szereti, hanem a szerepet, amit játszik. Másik fontos része az önszeretetnek, hogy meg tudjuk adni magunknak is, amire vágyunk, nemcsak másoknak, legyen az pihenőidő, egy szép ruha, egy vacsora a barátokkal, egy utazás, ha ez szükséges ahhoz, hogy töltődjünk, hogy egyensúlyba kerüljünk.


Mindennek a kulcsa a szeretet, de a legfontosabb szeretet az önszeretet. Ebben segít a Szivárványfény energiája, hogy eljussunk önmagunkhoz, a valódi önmagunkhoz, mert megérdemeljük, hogy jobb és szeretettel telibb legyen az életünk. Ha úgy érzed, hogy szeretnél változtatni az életeden, az életminőségeden gyere el egy konzultációra, Szivárványfény kezelésre, hogy megérezd az energia támogató mivoltát, vagy csatlakozz a január végén induló 4 alkalmas önismereti csoporthoz, ami segít önmagad feltárásban.

A kezelések, tanfolyamok részleteit megtalálod a honlapomon: www.szivarvanyterapia.hu.

Ha vidéken élsz akkor is írj bátran és igyekszem ajánlani neked a közeledben élő Szivárványfény terapeutát.


Kívánok Neked egy csodás utat! Önmagad megismerésének útját!




138 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page