Keresés
  • Hormay Nóra

Emelkedj felül a családi kényszersorson!

Szeretem az életemben azokat a szinkronicitásokat, mikor egy kérdéskör hirtelen számos aspektusból lép be az életembe, hiszen ilyenkor tudom, hogy kollektív szinten is gyógyul a téma. Most éppen a családi hozott minták vannak porondon. Nincs ebben újdonság, tudományosan bizonyított, hogy genetikailag és persze lélekszinten is hozzuk magunkkal a családi felmenő ág problémaköreit hetedíziglen. Kedd reggel a zuhany alatt állva (ott mindig olyan relaxált állapotba kerülök, hogy megnyílik egy kapu a magasabb rendű gondolatok felé) jött a felismerés egy a szűk családomban jelenlevő problémára az anya-fia kapcsolatokhoz fűződően. A minta az orrom előtt volt évek óta, de nem láttam rá, mert most volt pont itt az ideje. Aznap jött hozzám egy ifjú hölgy kezelésre, akinek szintén a családban hozott minták okozták az elakadást.


Aki ismer, tudja, hogy igen nagy bennem a tudásvágy, ezért időnként szeretek elmenni más módszerekről szóló rendezvényekre. Mily véletlen, hogy a héten pont a sorsanalízisről szólt az egyik szakember előadása, amire ellátogattam. Nagyon érdekesnek találtam, mert jól felépített módszerrel közelíti meg ezeket a visszatérő családi problémaköröket. Genetikailag kódolt programokkal vonzzuk magunkhoz azokat az embereket, emberi kapcsolatokat, amelyek be fogják kapcsolni ezeket a visszatérő programokat. Ezzel még nem tudtam meg újat, de annál nagyobb örömet okozott, amikor felvázolta a sorsunk egy alapvető ábráját. A sorsunkra hatással van az úgynevezett kényszersorsunk, amit genetikailag kódoltan kapunk, hatással van ránk a mentális és szociális környezetünk, illetve ott van a valódi én (önvaló) és a szellem. Majd megjött a kulcsmondat, amiért ezen az előadáson ott kellett lennem, ami így hangzott:

A KÉNYSZERSORSBÓL ÁLTALÁBAN EGY MAGASABB TUDOMÁNYHOZ KAPCSOLÓDVA TUDOM KIHÚZNI MAGAM”.

Itt megjött a Heuréka élmény, mert nem tudok jobban egyetérteni. Saját bőrömön éltem ezt át az elmúlt 8 -10 évben. Az hogy kinek milyen tudomány vagy módszer hozza meg azt az eszközt, amivel ezt el tudja érni, az persze egyénileg változó, de rögtön jött a felismerés, hogy hála Bartha erikának, nekem ezt a Szivárványfény csodálatos módszere hozta meg. Olyan tudatossági szintre emelt és olyan szeretetenergiát áramoltat bennem, ami által képes lettem végre elhinni a szívem mélyéből, hogy én hatással tudok lenni a sorsomra, az életem minőségére. Az önismereti út abban a legnagyobb segítség, hogy felismerjem, mi az a minta, amibe beleragasztottam magam a családi mintákkal és a környezetem hatásai által. Amikor ezt már tisztán látom, el tudok kezdeni tudatosan dolgozni azon, hogy ezeket az általában akadályozó, nehezítő és negatív mintákat elengedjem és a szó szoros értelmében „átprogramozzam”. Már az is tudományosan bizonyított, hogy lehet befolyásolni a genetikus mintát, hiszen a génállományunk és a DNS-ünk nem kőbevésett dolog. Sőt, gondolati energiával módosítható. Itt az ideje, hogy végre elhiggyük, hogy önmagunk gyógyítása, életutunk alakítása tényleg a saját kezünkben van. Mindenki egyenként meghozhatja a döntést, hogy kiemeli magát a kényszersorsából és jobbítja az életét, vagyis fejlődik, hiszen ezért jött a Földre,

vagy benne marad a kényszersorsban és nem oldja meg a feladatát. Ezzel vállalja az érzelmi és egy idő után a komoly testi tüneteket is.

Vedd kezedbe a sorsodat és légy Te az ura saját életednek, szívből és szeretettel, mert megérdemled, hogy jobb legyen! Ha ebben a segítségedre tudok lenni, örömmel látlak csodás új kezelőnkben a Harmónia Szigetben, ahol egyéni konzultációkkal, Szivárványfény kezelésekkel, meditációkkal és önismereti tanfolyamokkal segítünk az utadon, hogy Te is ki tudd emelni magad a kényszersorsodból.

Csodás napot és felemelkedést kívánok mindenkinek!www.szivarvanyterapia.hu

www.harmoniasziget.com

A festmény Josephine Wall alkotása.

40 megtekintés0 hozzászólás