top of page
Keresés
  • Szerző képeHormay Nóra

GONDOLATI TUDATOSSÁG

Minden időszaknak megvan a maga energetikája. Az asztrozófusok évezredek óta jelzik nekünk a csillagállásokból, hogy mi van az égbolton, hiszen energetikailag az fog megnyilvánulni itt lent a Földön is. Ahogy fent, úgy lent. Az, hogy ezeket a lehetőségeket alacsony vagy magas oktávon éljük meg, vagyis a kihívásait vagy az emelő energiáit éljük, az pusztán rajtunk múlik. Tavaly ősszel indult és idén márciusig tart az az időszak, amiben például a Vénusz az egyik főszereplő, így a párkapcsolati mintázataink, a férfi-női minőségünk nagytakarítása zajlik. Ezt szerintem mindannyian érezzük, észleltük.

Minden év elején – ébresztőnkön, Bartha Erikán keresztül - üzennek a Szívfény mesterek is, hogy miben mérettetünk meg az adott évben, mit figyelnek, mire tanítanak az égi mestereink. Az elmúlt években próbára tették, hogy mennyire tudunk érzelmileg egyensúlyban maradni, mennyire tudjuk egy kibillent, nehéz érzelmi helyzetből egyensúlyba visszahozni magunkat. Megnézték mennyire tudunk szívből élni, mennyire tudunk szeretetet áramoltatni, adni vagy elfogadni, megbocsátani. Tanítottak minket az elengedésre.


Az idei évben a GONDOLATI TUDATOSSÁGUNKAT teszik próbára. Akik kicsit is foglalkoztak önismerettel, azok tudják, hogy a gondolataink hatnak az érzéseinkre és az érzéseink hatással vannak a tetteinkre, cselekedeteinkre. A tudatossági fejlődés során eljutunk oda, hogy amikor teszünk valamit azonnal leesik a tantusz, ha nem úgy kellett volna cselekednünk; vagy kimondunk valamit és azonnal érezzük, hogy ezt talán finomabban, másképp kellett volna megfogalmazni. Hányszor szaladunk bele, hogy megszokásból reagálunk dolgokra? Miért tesszük ezt? Mert mintázatok alapján és tudatalatti programok alapján működünk és ezek a mintázatok az érzelmeinkhez kapcsolódnak. Amikor megélünk egy helyzetet az életben, ahhoz kapcsolódik egy érzelem. Az érzelemhez kapcsolódva a tudatalattink betárazza az ottani reakciónkat, ami később automata módon lép működésbe, vagyis hasonló helyzetben bekapcsol az érzelmi minta alapján ugyanaz a reakció. A tudatosodás első fokozata, ha cselekvés és szavak szintjén vesszük észre és tudunk korrigálni. A tudatosságnak viszont egy magasabb szintjére kell fellépnünk, amikor már nem a szavak és tettek, hanem a gondolataink szintjén csípjük el a negatív berögződéseinket, vagy nem megfelelő reakciónkat. Amikor már el sem jutunk addig, hogy kimondjunk vagy cselekedjünk egy negatív mintázat alapján, hanem még a gondolatok szintjén átfordítjuk pozitívba. Észrevesszük, amikor olyan gondolatokat futtatunk, amit valójában nem akarunk. Nem baj, ha ilyen gondolat jön, csak át kell azonnal fordítani.


Mantrázzátok rendszeresen:

Gondolati tudatosságban élek.


A felemelkedett mesterek között Merlin az, aki segíti a tudatos gondolkodást. Őt is segítségül hívhatjátok, hogy támogasson benneteket az idei évben.


A minap egy tanfolyamra készülve egy nyíregyházi barátnőmmel, Jasku Zsuzsival hangolódtunk össze és eközben lecsatornázott egy csodálatos mondatot. Hozzájárulásával megosztom veletek, mert igazából ez a mondat mindent tartalmaz, amit tanácsként adhatok ezévre:


„MEGENGEDEM MAGAMNAK, HOGY ÉGI TISZTASÁGÚ GONDOLATOK TÜKRÖZŐJE LEGYEK ÉS AZ EBBŐL LÉTREJÖVŐ ÉRZÉSEIM MEGNYILVÁNULJANAK FÖLDI VALÓSÁGOMBAN.”


Ha tiszták, isteni jellegűek a gondolataink, akkor ez tükröződni fog az általunk elindított érzelmekben és cselekedetekben. Így tudjuk igazán azt teremteni, amire vágyunk itt a Földön.


Ha úgy érzed szeretnél fejlődni tudatosságodban, érzelmi mintázataidban, akkor várlak szeretettel egyéni Szívfény érintéssel és konzultációval, vagy Szívény önfejlesztő, önismereti programokkal, tanfolyamokkal.


Szeretettel

Hormay Nóra

Szívfény lélekébresztő

Coach, önismereti tanácsadó

120 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page