top of page
Keresés
  • Szerző képeHormay Nóra

Hogyan emeljük meg a rezgésszintünket?

Sokszor találkoztam már ezzel az igen hasznos ábrával, mely Dr Hawkins könyvében (Power vs Force) került publikálásra és most ihletet is adott az íráshoz. Akik már foglalkoznak önismerettel, többnyire tisztában vannak azzal, hogy minden egy bizonyos frekvencián rezeg – még a tárgyak is. Az emberi test is egy bizonyos rezgéstartományban rezeg, persze ez megélésektől, érzelmektől függően változik, ahogy ezt az ábra is jól mutatja.


Biztos sokan hallottatok már Emoto vízkísérleteiről (aki nem, bátran nézzen utána, mert érdemes). Bemutatta, hogy a gondolataink, érzelmeink hogyan hatnak a testünkben levő vízkristályokra. Mivel a testünk legalább 60%-a víz, nem kérdés, hogy a negatív gondolatok hogyan hatnak a testünkre és a sejtjeinkre. Mi felelünk a saját gondolatainkért. De nemcsak magunkra hatunk, hanem a környezetünkre is. A világon az átlag rezgésszint kb. 200 körül mozog ezen a skálán, de vannak ennél alacsonyabb és jóval magasabb rezgésszintű országok vagy régiók. Csak azáltal, hogy TE változol és emeled a rezgésed óriási változást indítasz el másokban. Ha te dolgozol magadon, sosem csak magadért dolgozol, hanem a környezetedért, az országodért, akár a Föld bolygóért. Nem véletlen van egyre több összefogás, hiszen, ha magasabb rezgésszintű emberek összeállnak, óriási változásokat indíthatnak el másokban és a világban. Egy a skála 500-as szintjén levő ember 750.000 olyan emberre tud hatni, aki a 200-as szinten tart. Egy 600-as szinten álló személy 10millió emberre képes pozitívan hatni. Azt gondolom, hogy ez elég komoly hatás.


Sokan kérdezik meg tőlem, hogy mit tegyenek azért, hogy a rezgésszintjüket emelni tudják. Az önismereti út, gyakorlatilag erről szól. Minél többet foglalkozom önmagam feltárásával, annál közelebb kerülök az isteni önvalómhoz. Ahogy megismerem önmagam, az elakadásaimat, a negatív tulajdonságaimat (a földi létben mindenkinek van, csak nem mindegy hogyan éljük meg vagy kezeljük) képessé válok elfogadni önmagam, megszeretni önmagam azért, aki vagyok és magamért képes vagyok változásokat elindítani. Elérek egy olyan belső békét, nyugalmat, ami lehetővé teszi, hogy az életet más szemlélettel éljem. Innen már ha akarjuk, ha nem, elindul a vágyott rezgésszint emelkedés, hiszen levetkőzünk magunkról egy csomó megfelelést, korlátozó hitrendszert és szokást, ami akadályoz minket az utunkon.


Létezik rengeteg csodálatos napi gyakorlat a rezgésszintünk emelésére:

- legyen az egy csakra tisztító gyakorlat,

- az auránk reggeli pozitív programozása,

- solfeggio frekvenciák hallgatása,

- mantrák használata,

- energetikai kezelések,

- tudatos étkezés és ivás,

- és sorolhatnám az eszközök végeláthatatlan tárházát.

Aki szívesen sajátítana el ilyen napi gyakorlatokat, azt szeretettel látom a Tudatosság a hétköznapokban – napi gyakorlatok tanfolyamon (következő szept. 18-án lesz), ami pár óra csupán, de nagyon hasznos eszközökkel, gyakorlatokkal látja el a résztvevőket. A gyakorlatok rövidek, könnyen és gyorsan elsajátíthatóak és naponta elvégezhetőek mindössze pár perc időráfordítással és kis odafigyeléssel.

Másik nagy segítség ezen az úton a 4 alkalmas önismereti tanfolyam, melynek a következő csoportja szeptember 8-án indul. Az önfeltáró munka által 4 hónap alatt óriási változások indíthatók el az életedben, ha szorgalmasan végzed a gyakorlatokat, amiket elsajátíthatsz a tanfolyam során. Részletek a weboldalamon és a Facebook eseményeim között is megtalálhatóak (https://www.facebook.com/events/282311832534302/ )

Visszatérve arra, hogy akár egy ember is mekkora változást indíthat el a világban, jó példa, ha valaki csak magán dolgozik. Az ő belső munkája kihat a közvetlen családjára és mindazokra, akik a környezetében tükröt tartottak neki, hiszen ha ő fejlődik, akkor a tükröknek is változnia kell. Ezért is mondja számtalan tanító, hogyha valami nem tetszik az életünkben, a változást magunkban kell elindítani. Ha tudnánk és látnánk, hogy micsoda ajándék a szeretteink számára – még akár azoknak is, akik már átléptek – amikor egy családi témát valaki megold. Hetedíziglen tud gyógyulni az a családi minta. Ha ezt végiggondolod, rögtön egyértelművé válik miért lehetséges az, hogy akár csak egy ember is csodákat tud elindítani a környezetében.


Miért vonzódunk mágnesként a nyugodt, békés, szeretettel teli emberekhez? Mert arra a rezgésszintre vágyunk mi is, ahol ők rezegnek, mert ott, abban az energiában lenni jó. Ahogy a grafikonon is láthatjátok, ha a világodat már a szeretet, az elfogadás, az öröm és a béke uralja, akkor óriási hatást tudsz gyakorolni másokra és emelni tudod őket csupán azáltal, hogy Te ilyen vagy. Légy hát Te is tudatos, szeretettel teli lénye ennek a világnak és sugározd a fényed és szereteted mások felé, hogy együtt tehessük jobbá, élhetőbbé a világunkat. Emeljük fel az emberiséget együtt azon a skálán, hogy minőségi változást teremthessünk a földi világban! Minden egyes ember számít! TE is fontos része vagy, ennek a folyamatnak!

Az egyik legcsodásabb rezgésszint emelő mantra, amit már sokszor megosztottam veletek, az a Krisztusi fénytest hangoló mantra:

Szeretem magam

Hiszek magamban

Áldott vagyok

Hálás vagyok magamnak magamért és mindenért

Használjátok szertetettel nap mint nap, ahányszor csak jól esik!



482 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page