top of page
Keresés
  • Szerző képeHormay Nóra

SZIVÁRVÁNYFÉNY - A LÉLEK HÍVÓ SZAVA

Frissítve: 2020. jan. 8.

Amikor készen állsz arra, hogy a Szivárványfényt befogadd az életedbe, egyszer csak felbukkan a semmiből és rád talál, Te pedig érzed, hogy erre vártál már hosszú ideje; hogy újra találkozhass azzal a csodálatos, simogató szeretet érzéssel, amit a Szivárványfény magában hordoz.


„A Szivárvány egy látomás, amit egy magasabb világból hozunk le ide a földre. A Szivárvány egy érzés, ami által egy emlék ébred fel a lelkünkben. A Szivárvány egy érintés, amin keresztül a szeretet lágy érzése ébreszti fel a testünket erre az érzésre. A Szivárvány egy hang, amely a lelkünk hangja és ha ezt meghallod, onnantól megváltoztatja az egész életedet. A Szivárvány felébreszti benned, hogy ki vagy valójában. Általa megtalálod igazi Önmagad. Igazi Önmagad – hogy Te egy csodás lélek vagy itt lenn emberi testben. A Szivárvány egy híd az Égi és a Földi világ között. Ez a SZIVÁRVÁNY.” – Bartha Erika



Sosem felejtem el a pillanatot, amikor én rátaláltam a Szivárványfényre. Már foglalkoztam segítői tevékenységgel és épp egy sámán lánynál voltam energetikai tisztogatáson. A kezelés végén azt mondta: „Nem tudom mit jelent ez, de folyamatosan Szivárványt látok. Jelent ez neked valamit?” Nem tudtam elsőre hova tenni, aztán bevillant, hogy valaki egyszer említette, hogy létezik Szivárványterápia és a sámán gyógyító megerősítette, hogy igen, az lesz az, menjek csak el! Abban a pillanatban megcsendült a hívó szó a lelkemben és én pár hét múlva túl is voltam az alaptanfolyamon, pedig a kezelést még ki sem próbáltam. Aki ismer, tudja, hogy azóta szerelem lett az életemben a Szivárványfény. Minden kezelés és oktatói tanfolyamot elvégeztem. Nem is tudom az életemet elképzelni nélküle. A minap az Evernessen volt egy gyakorlat, ahol meg kellett szívből ölelni a résztvevők egyikét és megérezni, hogy milyen energiát ad át a szívcsakráján keresztül. Az egyik hölgy, akivel párban voltam csak annyit mondott „Én Szivárványfényben láttalak és óriási szeretetet éreztem”. Fogalma sem volt, hogy ki vagyok és mivel foglalkozom. A Szivárványfény bennünk van, szinte látható.


De mi is a Szivárványfény? Egy csodálatos emelő energia és ennél sokkal több. Egy életmód, egy életérzés és egy szeretet alapú tudatosság. A szeretet és a fény nemcsak a kezelések alatt kell, hogy bennünk legyen, az életünk minden mozzanatát át kell, hogy szője. Szerencsénk van, hogy az ébresztőnk, Bartha Erika egy csodálatos ember, aki a feltétel nélküli szeretet olyan minőségét mutatja példaként nekünk, ami eddigi tapasztalataim szerint páratlan. Mindemellett megmutatja és felvállalja emberi mivoltát is, az ő saját kihívásait, hiszen emberi testben vagyunk, vannak feladataink és ezt is merni kell megmutatni. Ettől végtelenül hiteles tanítónkká vált. A Szivárványos közösségben lenni olyan, mint egy hazatérés, egy olyan szeretet közeg, amit már ősi kultúrákban (Lemúria, Atlantisz) sok ezer évvel ezelőtt megéltünk, de most újra megérezhetjük és átélhetjük. Én csak úgy szoktam hívni a szivárványos társaimat, hogy az égi családom. Mikor összejövünk egy elvonuláson vagy tanfolyamon, az öröm energia szinte kicsordul, ölelések, örömteli sikongatás, szeretet és végtelen elfogadás egymás iránt. Mint mikor egy szeretettel teli család összegyűlik egy ünnephez. Igazából valóban ünnep, amikor együtt lehetünk, mert örömet, békét, szeretetet érzünk, amikor egymással vagyunk.


Szivárványosnak lenni egy életmód, annyit jelent, hogy leteszem a voksom amellett, hogy az életemet jobbá, boldogabbá, örömtelibbé, szeretettel telibbé teszem, mert szeretem magam és tudom, hogy mindezt megérdemlem, ezáltal a környezetemben is óriási változások indulnak el. Ahogy Erika szokta mondani: „A Szivárványfény meghozza a csodákat az életedben”. És még ennél is sokkal több, hiszen a Szivárványfény útján járók elkötelezettek a Földanya mellett és a felemelkedés támogatása mellett, mert a jövő nem a félelemé, hanem a szereteté. Mi ezt a jövőt támogatjuk: „Szívekben szeretet, lelkekben béke, ezt kérem Istenem erre a Földre”. Ezen dolgozunk nap, mint nap azzal, hogy önszeretetre, elfogadásra, szeretetre és megbocsátásra tanítjuk az embereket.


De mi is maga a Szivárványfény kezelés? Egy lélekgyógyászati, energetikai gyógyászati módszer, mely gyakorlatilag érintés terápia is, hiszen finomérintéssel dolgozunk. Van benne simogatás, ringatás, igazából az egész kezelés egy relaxáló kényeztetés. A vendég fekszik egy masszázságyon és angyali háttérzenére, az elmét elengedve adhatja át magát a Szivárványfény simogató szeretet energiájának. Az érzés olyan, mintha anyai szeretet ölelne minket körbe simogatásával és angyalok ringatnának mellé. Egy nagyon kedves barátom potyogó könnyekkel ült fel a kezelés után: „Nóri, engem még soha senki nem simogatott meg ilyen szeretettel”. És pont ez a simogatás lényege. A finomérintés olyan rezgéseket kelt, ami aktiválja a szívcsakrát és ezáltal szeretet energia szabadul fel. A test felébred önmaga szeretetére és ezáltal elkezdi meggyógyítani önmagát. Minden emberi test képes meggyógyítani önmagát, csak vissza kell hoznunk, fel kell ébresztenünk magunkban ezt a képességet.


A Szivárványfény energia egy 7. dimenziós, angyali, krisztusi, feltétel nélküli szeretet rezgést hordozó energia. Miért pont Szivárványfény a neve? Azért, mert a színek egyenként is különféle gyógyító rezgéssel bírnak és a szivárványban minden szín rezgése benne van, ezért egy nagyon összetett, tiszta, segítő energia. A kezelés során szinte átmossuk, átitatjuk, feltöltjük a sejteket ezzel a fényrezgéssel. A sejt akkor egészséges, ha fénye van. Fontos lenne, hogy az emberek megértsék, hogy a test csak egy jelzőrendszer. Testi tünetünk akkor van, ha a lélek útján valahol elakadtunk. Sokszor fordul elő velem, hogy valami testrészem hirtelen fájdalmat jelez. Ilyenkor tudatosan azonnal azt kutatom, hogy mi is volt az a gondolat, amitől bekapcsolt, mi az a téma, ami felszínre hozta azt a fájdalmat. Minden testrészhez kapcsolódnak témák, a máj például az elfojtott düh, a mellek az apai és anyai kapcsolatok és így tovább. Abból, hogy a fájdalom hol jelenik meg, pontosan levezethető, hogy milyen sérülésminta, elfojtás hozza felszínre a fájdalmat. Sokszor már csak az, hogy megértem, hogy mi a lelki ok, azonnal elmúlik a fájdalom.

Miért is jó a Szivárványfény kezelés? Elfogadott dolog, hogy az emberek masszázsra járnak, mert az jó a fizikai testnek. Ha hiszünk a test - lélek - szellem egyensúlyának fontosságában, akkor legalább olyan fontos, hogy foglalkozzunk a lelkünkkel és a szellemünkkel is; a Szivárványfény kezelés ez esetben nevezhető a lélek “masszázsának”. A léleknek legalább annyira szüksége van a karbantartásra, mint a testnek. Havi egy Szivárványfény kezelés tisztán tartja az aurát, a csakrákat és ezáltal megelőzésre is kiváló. Arról nem is beszélve, hogy fantasztikus stressz levezető, ami lássuk be napjaink egyik legnagyobb ”betegsége”. Természetesen, ha már elindult egy testi elváltozás vagy mély érzelmi válság van, akkor is segít a kezelés. A Szivárványfény rendszerében több kezelési technika van, mindegyik más és más célt szolgál. Az ébresztők célzottan tudják használni azt a típust, ami ott, akkor a legideálisabb a páciensnek.


Néhány példa a teljesség igénye nélkül, amiben segíthet a Szivárványfény kezelés:

- félelmek kezelése (fóbiák, pánik rohamok)

- termékenységi, meddőségi problémák

- emberi kapcsolati problémák kezelése (párkapcsolat, szülő - gyermek, főnök - beosztott kapcsolat stb.)

- önszeretet hiány, önbizalom és önértékelési probléma kérdésének megoldása

- haldoklókat előkészíteni az átlépésre és segíteni a lelki folyamatait

- gyermekeknek iskolai stressz, tanulási problémák kezelésére

- különleges gyerekek (autista, viselkedészavar stb.) támogatása, hogy egyensúlyban tudjanak élni ebben a világban

- függőségek kezelése, legyen az drog, alkohol vagy bármi más

- megnyílt spirituális képességek kezelésének segítése

- gyász, vagy elengedés folyamatában levőknek

- súlyos szervi elváltozásoknál energetikai transzplantáció

stb.


Említettem a tudatosságot is, hogy a Szivárványfény útja, egy tudatos út. Ez nagyon fontos része. Ha elvégzed a Szivárványfény alaptanfolyamot, attól még nem szükségszerű, hogy segítő legyél. A Szivárványfény kezelés alaptanfolyam által belekerülsz egy olyan rezgés hullámba, amit magadban hordozol örökre; hogy mit kezdesz vele, az már a saját döntésed. Van, aki azért jön, hogy legyen egy eszköz a kezében, amivel egy másik szivárványossal energetikailag karban tarthatja magát, havi egy-két oda-vissza kezeléssel, vagyis elvégezheti a tanfolyamot önmagáért. Van, aki azért jön el, mert valami óriási csoda kell az életében egy helyzetre és az alaptanfolyamokon bőven történnek csodák, nagy átfordulások. Amit nem szabad elfelejteni, hogy az a gyógyító fény onnantól benned van. Használhatod a hétköznapokban. Tisztíthatod és töltheted, energetizálhatod a teret az otthonodban, a munkahelyeden, a BKV járműveken, egy koncerten, a termet egy vizsgázáskor vagy állás interjún. Ha látsz veszekedő embereket a szívedből kiáraszthatod a fényt és elindíthatsz egy változást, mert a szeretet mindent legyőz. Ha bemész egy kórházba és kiárasztod magad könnyíted az ott betegeskedők dolgát, és könnyíted az ápolók dolgát is. Sokszor nem is gondoljuk mekkora csodákat tehetünk, és bár nem biztos, hogy az eredményt ott azonnal látni fogod - nem is ez a lényeg - de azokban, akik ott vannak elültetsz valami csodálatos magot, lehetőséget, hogy változzanak.

Erika tanította egyszer, hogy ha látunk szomorú vagy veszekedő embereket, bátran töltsük föl a szívcsakrájukat egy kis szeretet energiával, mert azzal segíthetünk feloldani a feszültséget, nehézséget. Egyszer kipróbáltam a buszon. Leült velem szemben a négyes helyre egy anyuka a kislányával. Nagyon durcásak voltak, a kislány jobbra, az anyuka balra nézett dühösen, karba tett kézzel. Látszott, hogy látni sem akarják egymást, annyira megorroltak valamiért egymásra. Behívtam a Szivárvány szeretet energiáját, feltöltöttem a szívcsakrájukat és fél perc nem telt el, hirtelen egymásra néztek és átölelték egymást. Annyira jó volt látni!


Ha valaki tisztában van azzal, hogy segítő rezgést hordoz magában, annak tudatában kell lennie azzal, hogy ez egy adottság, ha nem választja ezt az utat, az emberek akkor is megtalálják, megnyílnak neki idegen emberek csak azáltal, hogy az aurájába lépnek. Ilyenkor sincs más dolgunk, csak hallgatni, árasztani a szívébe a szeretetet, megemelni a rezgését. Minden megélésünk az életben azon múlik, hogy én hogy döntök, hogy akarom azt a helyzetet megtapasztalni; szenvedek, vagy kiemelem magam, megbocsátok, ha kell és továbblépek. Ehhez kell a tudatosság. A Szivárvány út erről szól, tudni annyira szeretni, hogy megtanuljunk megbocsátani és elengedni.


Említeni szeretném még a Szivárványfény útján az újgenerációs gyerekeket, azokat a különleges gyermekeket, akik most születnek le sorra a Földre és nagyon fontos szerepük lesz a felemelkedésben. Hoznak csodás képességeket és a szüleiknek és nekik is fontos, hogy tudják ezeket a képességeket használni, egyensúlyban tartani. Ebben is segít a Szivárványfény egy kimondottan erre a célra létrehozott kurzussal, ami külön a szülőknek, nevelőknek és külön a gyerekeknek is szól. Ezek a gyerekek nagyon szeretik a Szivárványfény rezgését.


Még sok sok oldalon át tudnék írni a Szivárványfényről, a csodálatos tapasztalásaimról, de azt gondolom ez már elegendő kóstoló ahhoz, hogy valaki megérezze, miről is van szó.


Összegezve, számomra a Szivárványfény egy olyan mélységes szeretet, végtelen szabadság, amit sehol máshol nem tudtam megérezni, egy nagy családi közeg, egy önismereti út, tudatosság és egy elhivatottság egy nemes cél érdekében, hogy Földanya és az emberiség felemelkedhessen egy olyan rezgésre, ahol a boldogság és béke mellett a szeretet vezérel minket és járja át minden gondolatunkat és cselekedetünket. Tudd, hogy lehet ilyen a világ, csak rajtunk múlik, hogy ennek a megteremtésén dolgozunk-e!


Ha szeretnéd kipróbálni ezt a csodálatos kezelést vagy lelkedet megérintette a hívó szó ezen írás által, akkor várlak szeretettel kezelésre vagy a tanfolyamokra (legyen az Szivárvány, Önismereti, Újgenerációs gyermek vagy Képességébresztő tanfolyam - a részleteket megtalálod az alábbi weboldalon)!

Csodákkal teli napot!

Szeretettel

Hormay Nóra

06-30-350-9918

Lélekgyógyász, Szivárványfény terapeuta és oktató


Ui.: Ha Budapesttől távolabb élsz, akkor országszerte 48 oktató (Elérhetőségek: http://www.gyogyitoszivarvany.hu/?m=oktato&a375=b497&#oktato ) és számtalan Szivárványfény ébresztő vár Téged szeretettel, hogy segítse a folyamataidat és az utadat a szeretet és a gyógyulás útján.

226 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page