top of page
Keresés
  • Szerző képeHormay Nóra

ÚJ VILÁG SZÜLETIK

Bizonyára Ti is észrevettétek, hogy valami nagy változás van körülöttünk. Ébredünk a több ezer éve tartó „Csipkerózsika álmunkból”. Azt tapasztalom a tanításaim során, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy valójában mi is zajlik a Földön. Ez ihlette meg bennem, hogy írjak róla pár gondolatot, hiszen ez a változás nagymértékben kihat a világunkra, a hétköznapjainkra.


A FÖLD FELEMELKEDÉSE zajlik az eddigi 3. dimenzióból az 5 dimenzióba. Ez így önmagában vélhetően nem jelent számotokra túl sokat. Itt nem a klasszikus értelemben vett dimenziókról beszélünk, hanem különféle rezgéstartományokról. Tisztázni kell még egy fontos dolgot, hogy a félelem ellentéte a szeretet. Ha valaki fél, nem tud szeretetrezgésben lenni és ha valaki szeretetrezgésben van, nem képes félni.

A 3. dimenziós lét félelem alapú és a félelem állapotában befolyásolhatóak vagyunk. Ezt a minőségünket éljük évezredek óta. Testi szinten 2 szálú a DNS-ünk és 7 aktív főcsakrával (energiaközponttal) rendelkezünk, amik a fizikai testünkben helyezkednek el. Az 5. dimenziós lét felé haladva gyakorlatilag minden újrastrukturálódik. Igazából nem is a Föld felemelkedéséről kellene írnom, hiszen Földanya, ami egy élő bolygó, egy élőlény, ami több síkon is létezik, már létrehozta a saját 5. dimenziós vetületét; ami most zajlik az az emberiség felemelkedése az 5. dimenzióba. Nekünk embereknek kell erre a szintre, erre a szeretet rezgésre felemelkednünk. Talán vissza tudtok emlékezni 2012.12.12-re, amikor véget ért a Maya naptár. Sokan spekuláltak, hogy az ott a világ vége lesz és ez bizonyos szinten igaz is. A világunk vége, abban a formában, ahogy eddig éltük – pusztító, romboló, békétlen, kizsákmányoló stb. De esélyt kaptunk, hogy változzunk és a Földünket elkezdjük tisztelni, hogy összetartsunk és békét és harmóniát teremtsünk. A változások energetikailag már akkor elindultak és folyamatosan zajlanak.


Elgondolkoztatok-e vajon azon, hogy miért van egyre több spirituális ember a Földön, miért van egyre több vegetáriánus vagy vegán táplálkozású ember, miért érkezik annyi csodás alternatív tiszta gyógyító készítmény, és egyre szaporodnak a csodásabbnál csodásabb alternatív gyógyító technikák, a természetbarát találmányok? Azért, mert az a változás, amin keresztül megyünk, ezek nélkül lehetetlen lenne. Az 5. Dimenziós lét teljes mértékben szeretet alapú, ott már nincs helye a félelemnek és alacsony rezgésű energiáknak (irigység, düh, harag, kritika stb.), nincs helye a méreganyagoknak. Ahhoz, hogy a testünk az 5. dimenzióban tartósan meg tudjon maradni, gyökeresen kell áttranszformálni a lényünket, a gondolkodásunkat és a testünket sejt és DNS szinten. A gondolkodásunk transzformálását támogatja a tudatosság, az önismeret, mely segít feltárni a lelki elakadásainkat, segít átformálni azt a sok negatív hitrendszert, amit családi, generációs, társadalmi, kollektív szinten hozunk; ezek befolyásolnak minket és tudat alatt irányítanak minket. Több ezer korábbi életből hozzuk az érzelmi blokkokat, sérüléseket, amiket fel lehet tárni és pozitív programokkal felül lehet írni. Fizikai testi szinten zajlik a sejtszintű átalakulás. A DNS-ünk alakul át egy 12 szálú struktúrába, a sejtjeink egyre több fényt hordoznak magukban és a csakráink száma is növekszik, hiszen a magasabb rezgésszinten aktiválódnak a spirituális, testen kívül elhelyezkedő csakráink. Nem véletlen, hogy egyre több embernek nyílnak meg különleges képességeik, tisztánlátók, -érzők,- hallók lesznek, hiszen ahogy emelkedik a rezgésünk és a tudatosságunk, úgy kapcsolódunk egyre magasabb szférákhoz és ami eddig láthatatlannak tűnt, az kezd megnyílni előttünk. Kilépve a fizikai korlátok közül kapcsolatot teremtünk a felsőbb énünkkel, a szellemünkkel. Erősödik a telepátia, szaporodnak a szinkronicitások, „véletlen egybeesések”. Ezek mind mind, azért történnek, mert a Föld rezgése folyamatosan emelkedik. Ennek köszönhető az is, hogy annyi érzelmi sérülés tör föl a semmiből. Testi fájdalmak, szokatlan érzetek jönnek felszínre. A testünk jelzi, hogy elakadás van. Ahhoz, hogy a dimenzióváltás meg tudjon történni, hogy egy ilyen magas rezgésbe tudjunk lépni, a sejtjeinkben és a tudatalattinkban át kell transzformálni az érzelmi sérülések lenyomatait. Igazából már most is többnyire a 4. dimenzióban rezgünk, sőt egyre többször lépünk az 5. dimenzióba, amikor például kicsattanó örömöt érzünk, vagy nagyon nagy feltétel nélküli szeretetet, de ahhoz, hogy tartósan ott tudjunk maradni, jóval magasabb szintre kell emelni a szeretetrezgésünket és energetikailag tisztábbá kell tenni a testünket.


Miért is születünk a Földre? Azért, hogy a lélek fejlődjön. Hogyan tud a lélek igazán fejlődni? Ha megtanulunk szeretni. A nap végén a Földi lét legfőbb célja a szeretetképességünk megnyitása és az önmagunk és az élet iránti szeretet felébresztése. Ez önmagában nagyon könnyűnek hangzik, de annál nehezebb megvalósítani. A tudatosság útján már sokan elindultak. Sokat beszélünk pozitív gondolkodásról, de amit fontos megértenünk az az, hogy ehhez kell a szívenergia is. Anélkül nem tudunk megfelelő változást elérni. Az elmés tudatossággal el tudunk jutni egy szintig, de ahhoz, hogy igazán nagyot fejlődjünk lélek szinten, ahhoz a SZÍVTUDATOSSÁG KELL. Meg kell tanulnunk szeretetet befogadni, szeretetet adni, megbocsátani, elfogadni a másik másságát. Az energia, ami ezt a folyamatot segíti az egy krisztusi energia, egy nagyon magas rezgésű Krisztus tudatosság, vagyis a feltétel nélküli szeretet rezgése. Ez az a minőség, ami emel minket tovább. Az a fajta tudatosság, ami szereteten alapul. Az én életemben ezért lett szerelem a Szivárványfény energia, mert pontosan ezt képviseli, ezt a fajta feltétel nélküliséget. Csodás ébresztőnk Bartha Erika nap, mint nap erre tanít minket: szeressük magunkat, szeressük a Földet, az életet és az embereket. A szeretet mindent begyógyít és mindent legyőz.


Hosszasan lehetne még írni a felemelkedés témájáról, pl. az új kor gyermekeiről, a táplálkozásunkról, a testmozgásról, találmányokról és még sok más gyökeres változásról, ami a folyamat része. Ha szeretnél erről többet megtudni, vagy a fent leírtak kapcsán kérdéseid lennének, várlak szeretettel a Felemelő beszélgetések következő alkalmán február 20-án csütörtökön 18:00 és 20:00 óra között a Harmónia Fészekben, ahol tovább mesélek és feltehetitek kérdéseiteket a témában.


Sok szertetettel

Hormay Nóra

Szivárványfény oktató, ébresztő


Tanfolyam és kezelés helyszínek:

www.harmoniafeszek.hu . Bp. 1.kerület

www.harmoniasziget.com Bp. 2. kerület

Igény esetén Győrben

91 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page